Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2008, 02:46 PM   #91
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: strahote na "banji 2008"

Ispravka za Budvu...
Konkursa je ipak bilo...

Evo, nasao sam i link

http://www.copyright-budva.com/festival/konkurs.php

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 03:25 PM   #92
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Vidi ga sad,ma ja sam se zajebavao apropo mojih godina,ni u jednom momentu nisam imao nameru da bilo koga umesam u pricu.Sale kakvo crno iskljucivanje iz teme,ne kapiram te kome smetas.Nemo seres

hahahah.. posle se ja tripujem? ajd bre, ti si me bar upoznao.. nisam se uvredio.. reakcija je bila na ogijev post o tome kako se mladi trude da izgleeadju starije ovde a starije puca nostalgija.. elem, nisam se uvredio, samo sam lepo pitao.. da li smetam pa da idem..

poshto je ogi tako reagovao..

mada,realno.. ne znam zashto..

poz
HeatMan is offline  
Old 05-06-2008, 03:37 PM   #93
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
hahahah.. posle se ja tripujem? ajd bre, ti si me bar upoznao.. nisam se uvredio.. reakcija je bila na ogijev post o tome kako se mladi trude da izgleeadju starije ovde a starije puca nostalgija.. elem, nisam se uvredio, samo sam lepo pitao.. da li smetam pa da idem..

poshto je ogi tako reagovao..

mada,realno.. ne znam zashto..

poz
Matori,nisi Ogija ukapirao,decko je lepo izneo svoj stav nista lose u tome nema,veruj mi.Pozz
master29 is offline  
Old 05-06-2008, 03:42 PM   #94
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Samo treba pazljivo (ili uopste...) citati...

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 03:57 PM   #95
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ako vec treba pazljivo chitati onda skapirajte da se nisam naljutio, POBOGUU!

ajde vratite se na temu da nas ne proteraju odavde..

poz
HeatMan is offline  
Old 05-06-2008, 03:59 PM   #96
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

ja pisah malo o temi al niko ne primeti!
korenjak is offline  
Old 05-06-2008, 04:50 PM   #97
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Ispravka za Budvu...
Konkursa je ipak bilo...

Evo, nasao sam i link

http://www.copyright-budva.com/festival/konkurs.php
Auuuu , ala su ga sakrili

JA sam pricao sa Stuparom jednom , i znam da im je falilo pevaca iz Srbije jer niko nije hteo da ide tamo , zbog jasne " mediteranske " orjentacije .... i znam da su hteli iskljucivo imena i da su zvali Extra Nenu , Kemala Montena , Zeljka Samardzica i sl ..... sto je meni sve delovalo na zesci smor ..... od tada nisam imao kontakata .... ta ko da ko zna sta se od svega toga desilo ....

Za Lejlu znam jos od pocetka maja ......

Pozdrav
Max is offline  
Old 05-06-2008, 05:04 PM   #98
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
niko nije hteo da ide tamo , zbog jasne " mediteranske " orjentacije ....

pratite festival...

Razmisljao sam da ubacim galeba na pocetku, ne bi li pomalo asociralo na "mediteransku pesmu"...

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 05:22 PM   #99
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post

pratite festival...

Razmisljao sam da ubacim galeba na pocetku, ne bi li pomalo asociralo na "mediteransku pesmu"...

Pa ne ... s' jedne strane je super koncept zive svirke .... ali Meri Cetinic , Zeljko Samardzic i Extra Nena .... kome to jos treba .... ako su hteli San Remo .... zasto insistirati na mediteranskom stilu ??? Zar nemamo Splitski festival

Dobar je potez za prvo vece , gde su pozvali sve pobednike festivala na revijalno vece i tako pokazu kontinuitet sa starom Budvom ( koja bas i ne postoji )

Pozdrav
Max is offline  
Old 05-06-2008, 06:01 PM   #100
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Quote:
Originally Posted by 7
... od toga leba nema... mislim sjajna ideja, ali da bi je ostvario moras prvo sebe uzdici na nekom drugom polju tj. moras se baviti necim drugim, zaraditi lepu kintu (ili da se udas dobro ), a onda iz patriotizma i ljubavi prema muzici ostvariti tu ideju. Pogledaj samo koji radio dobro zaradjuje pa vidi ko je vlasnik i sve ce ti biti jasno...
... a i onda, pitanje da li ces biti shvacen... jer ono sto je za tebe kvalitetno za nekog drugog je krs... kvalitet je relativan pojam... evo recimo sedim ja preksinoc sa zenom i ona ustane i pusti Nedeljka Gedzu.. ovaaj Baju... i sad, mene taj covek stvarno zabavlja jer kad mu cujem glas ja pocnem da se smejem... al' ne lezi vraze... ako bi ukinuo njegov glas iz nekih (naglasavam - nekih) pesama, dobio bi odlicnu poprok/dance jbm li ga pesmu... s druge strane covek ne falsira (glas i nacin pevanja ne komentarisem)... i sta sad da radimo? da li je to nekvalitetno? ili samo los izbor kompozitora kome ce da proda pesmu ...

Muzika generalno i nije kriva u vecini slucajeva. Mnogo veci krivac je tekst, jer danas svako moze da nalupa svasta i da to pusti u promet. Jezik je zloupotrebljen do bola, psovke, nedolicno ponasanje i velicanje sebe, droge, kurvica, para... su usle u bon ton...
Nemoj tako, sinoc mi drugar u poruci napise "ljubim te, volim te" (kucao covek u polusnu i istripovao da odgovara curi), pre toga drugi lik pomesa moj nov br. telefona sa brojem njegove cure, kako je krenulo radicu emisiju za gej populaciju...
Ne znam, mnogi mi kazu da od toga nema nista, pogotovo finansijski, dok mi neki kazu da ipak probam. Sta ga znam, pokusacu nesto da izvedem, no svakako necu pustiti da radim po sablonu ili da zavisim suvise od nekog. Znaci sam moram da jurim sponzore (postadoh sponzorusa ) itd... Baja ko Baja, ne znam sta mi je simpaticnije - slika ili ton. To sto valja je uglavnom muzika, a i to je pozajmljeno od drugara sa bliskog istoka. Nego, ajd ovi nasi sto pevaju to, ipak smo mi bili 500 god pod Turcima, ali kad sam video francuski "turbo folk", to je tek bilo ludo i nezaboravno...

@korenjak

Videh, no kako se cini, nikome to nije bilo cudno, takoreci, takav postupak organizatora je bio ocekivan... E, blago nama kad sve to postaje normalno...

Quote:
Originally Posted by Oggy
Iskren da budem, nisam bas mislio na vas dvojicu. Mozda pomalo, posto ti jesi "mladji", a master29, jeste "stariji" (a na mastera sam malo mislio i pod onim "cast izuzetcima", posto je jedan od retkih koji je nesto rekao povodom svega konkretno...), ako pogledamo uopsteno, ali se nije post odnosio na vas.

Nemam ja problem ni da budem konkretniji, ali sam ovako napisao samo zato sto nisam raspravu hteo da svedem na "licni" nivo, posto to i nije tema, a nema ni smisla, a i nisam hteo da ispadne da prozivam bilo koga, jer mi to i nije namera.

E sad...Nisam mogao da ti kazem "Nemoj da se prepoznas", ali pretpostavljam da i to spada u tu mladalacku ishitrenost

Samo opusteno
Hehehe, pa sad, koliko vidim na ovoj temi se niko nije pojavio osim mene na koga bi ovo moglo da se odnosi. Vidi ovako, vec sam ti jednom prilikom rekao da stvarno nemam razloge za dokazivanjem i slicnim stvarima, vec jednostavno razmenjujem misljenje i na taj nacin ucim od onih koji imaju vise iskustva. Sto se ishitrenosti tice - nije u pitanju ona, niti sam ja uvredjen, jednostavno sam dobronamerno shvatio tvoj post i prihvatio savet da se manem price "neko i niko", i da malo vise obratim paznju na ono "ja". Ipak, oni koji nisu u poslu, ne znaju ko se bori za sta, pa se koriste zamenicama umesto licnim imenima, tako da ipak moras i to da razumes...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules