|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]() ![]() Ovdje je ista ta fotka u full rezoluciji: http://www.rolandsynthesis.com/tmp/Synths2.jpg ![]() ![]() ![]() Ovdje je ista ta fotka u full rezoluciji: http://www.rolandsynthesis.com/tmp/Synths1.jpg Neznam za?to ovaj UI smanjuje slike, pa ispada da su tipke spigane. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
nemoj zezat, isao si ih poslozit po podu samo za foto session..
![]() drago mi je da smo se vratili natrag na temu popisa/slika opreme ![]() nego, sto nema vise nitko ko koristi sinteve na ovom forumu ?!? mislio sam da nas ima vise. jadna nam majka... Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pa sam se odlučio na?aliti na vlastiti račun. Tako je nastala prva fotka. I ba? kada sam ju htio poslati na KSS, rekoh, ma ajde kada več ?aljem da snimim i rackove i ona sam miran. Sad imam svu opremu poslikanu. Inače, rekao mi je Sven da je Nik?ić skoro uzeo neki opasni Moog modular (navodno da se Hrvoje tresao kada mu je do?ao u blizinu - hehe). Jedino nisam sku?io kako je taj lik (vlasnik) do?ao do tog instrumenta, obzirom da je uređaj potpuno nov. Jel ti je Hrvoje ne?to pričao o tome? Eh da i čuo sam da je uzeo Mellotron. Pa mislim stvarno..... a jo? ga čeka i ARP 2600 u americi. Ma neću tamo vi?e dolaziti.... jel ti zna? koliko to o?tećuje mentalno zdravlje. ![]() Nego sad se sjetih. Mislim da te je interesirala ona Vintage kartica za JD. Evo ba? jučer je Paolo snimio demoe, pa mo?e? poslu?ati neke stvari sa te kartice, čisto da okvirno vidi? o čemu se radi: http://www.synthmania.com/jd-990.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Pro Member
|
![]()
Moog modular!!!!!:o :o :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
Jel' ti cemu danas ovaj SY77? Nisam nikad svirao tu spravu, a deluje ineresantno....
![]() |
#99 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ali, ovo je thread za slike i/ili popis, pa postaj popis sto koristis od sinteva/modula/klavijatura i sl.. ako nemas fotke nema veze. i dobro nam dosao na forum.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ARP2600 sam mu ja nabavio, kod istog tipa kod kojeg sam uzeo CS-80. oba cekaju na kontejnerski prevoz i stoje kod mog brata. evo i od te krame fotke makar jos nisu tu .. ![]() ![]() ![]() Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |