|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tanak...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
To je zato ?to na KVR-u dobar deo ljudi plati ono ?to mi ne pla?amo (?ast izuzecima)...If ju nou vot aj min. Pa cene ono ?to dobiju besplatno a zvu?i ok i mo?e da se iskoristi.
![]() Ima interesantnih stvari u Synth Edit-u, ne mnogo ali ima.
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa ne znam ?ta ti je tu tako ?udno? Aj u?ivi su u ulogu: Neko je dao cifru koju ti mo?da nikada misi ni dr?ao u ruci za svoj brand new shiny Mac G5 i onda otkrije? da pola stvari ne radi na njemu. OK, ode? na forum, isprazni? frustraciju povra?aju?i po Applu i njihovoj customer politici. Onda otkrije? da je Nuendo na koji si dao tolike pare tako bagovit da mora? da da ?eka? tri update-a da prestane da ti pada. E, al caka sti?e, taj tre?i update je pla?eni update, tako da su ti izbili jo? par stotina evra. Ode? na forum i povra?a? po Steinbergu. Usput, sistem ti se ?logirao, i mora? da reautorizuje? sve svoje plug in-ove, redom. Native instruments i Waves ?eka?dvew nedelje dok ti ne po?alju respons key da bi ti pluginovi proradili a u me?uvremenu ka?es svima koji treba da rade kod tebe da sa?ekaju jo? koji dan. Ode? na forum i opet se ispovra?a?. Itd, itd.
![]() ![]() ![]() Logi?no, male firme su jako brze sa updateovima, value for the money odnos je mnogo bolji, i zaista se puno trude, stalno ti daju neke povlastice i popuste i direktno su u kontaktu sa tobom preko foruma. Automatski ih simpati?e? i u fazonu si "Ma teraj te Waves-e u k...c" , Voxengoovi plugovi su mnogo bolji", i plus jo? kod njih ta satisfakcija da su pare dali konkretnoj osobi sa kojom su komunicirali preko foruma, rusu koji nije kompanija koja brine o tome koliki je saldo i sli?no , ve? osoba koja u svojoj sobi kodira te plugove dan i no?. Da sam na zapadu i da imam za svoj posao zaradu koliku imam, pa je negde i stvar kulture da sam platio sav svoj software, i ja bih pre uzeo software tako neke manje firme nego ?to bih dopustio da me Waves ole?e sa xxxx$ cene za plugove koje neko drugi pravi po manjoj ceni, a vrlo sli?nom kvalitetu. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |