|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, treba mi pomoc. Vrlo mi je vazan taj mix i trebaju mi sto objektivnije sugestije. Prvo, radim u vrlo sumnjivoj prostoriji sa 'finim' stojecim talasima na sasvim solidnim Tannoy s800, ali i da je sve idealno, svezih usiju i pametnih glava nikad dovoljno. Znaci, gledajte uglavnom sa tehnicke strane (usnimavanje i mix), ali ako ima neko ideju kako se moze (prilicno los) aranzman 'izvuci' u mixu (a vec je dosta modifikovano), neka vice. Nije radjeno BASH NISTA u masteringu, znaci slusate exportovanu matricu. Pesma je zasticena u sokoju, ali je ne morate bas...mislim.....
![]() Hvala puno, posebno Zvincicu ![]() bice okacen link za koji sat
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 01-09-2005 at 02:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Thnx Zvina,
![]() Da napomenem, NEMA VST INSTRUMENATA ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Po meni fali srednjih jer ti je sve utonulo kao slovo "U" gledajuci frekventno. Mix je los jer glas izbija, a snare je recimo daleko,kick je tup i sve je mutno,zabrljano i nejasno. Sto se muzike tice ok mi je.
poz
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ups.. ja mislio da je ovo Djole, Bane i ekipa
![]() Last edited by kVu; 02-09-2005 at 12:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() suplje....bubanj je previse u pozadini i ima onaj kartonski prizvuk gitare su mi ok (slusalice otkrivaju da nije balans pogodjen, desna je mrvicu jaca....ili sam ja gluh na lijevo uho ![]() doduse, mogao bi ovaj akusticni solo bit malo opusteniji...zvuci mi nekako prekruto....mozda je odluka da bude akusticni kriva...po meni, u pjesmi bi bolje lezao zvuk lagano drajvane elektricne gitare...da se odsvira opustenije i ubaci malo legata imam osjecaj da bi puno lijepse leglo. bas gitara mi je malo mutna....da, i slusalice to potvrdjuju. nekako mi je sve pretanko....kao da je rupa...ono, imas ove distorzirane gitare i onda provaliju ispod njih ![]() nekako mi vokal previse strsi i odskace od ostatka pjesme (pogotovo sami pocetak) uglavnom, najveca zamjerka ide plitkom bubnju zbog kojeg cijela pjesma zvuci labavo.
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @Eon i Zvina Hvala na sugestijama ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Zao mi je sto nemam to u trackovima pa da se poigramo,ovako vocal pre suh i dosta mutan ali sa igrom eq sve se da rjesiti,u omjeru na ostalo pre slab,koliko sam mogao cuti,bez ljutnje,ovo je samo refren te pjesme pa mi javis dal se osjete kakve promjene i usporedi signale sa izvornom snimkom,nije losa stvar,sad cu je opet pjevati cjeli dan.Reci mi kako to zvuci kod tebe,pazi vocal je pre tih!!!To sam radio 15tak min,tak da mi ne zamjerite na bugovima!!!Zurio sam.Zivili mi svi 100god
Postao sam ovisnik o ovom forumu,PA STA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Da, sad je dosta otvorenije, ali su i padovi iskocili gore. Ja sam namerno hteo da gitare 'opkole' vokal, ali da on ipak bude razumljiv sto je i normalno.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Hitno i bitno... | Inovative_kg | Audio Software | 3 | 20-11-2008 04:15 PM |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |