|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Konacno mi stigao PCI, hitno treba da uradim neke mixeve gde mi je Megaverb jaaaaako potreban, ali........
Bilo koji efekat sa PoCo-a da ukljucim, dolazi mi do blagog pucketnja u celoj matrici, bez obzira da li nesto ide kroz njega ili ne (nije over-avanje). Pucketanje se povecava sa povecanjem latencije, a samo na minimalnim (128 semplova) se gotovo ne cuje. Zvuk pucketanja mi najvise lici kao da potice od nekih razlika u samle-rate-u, ali nema logike, sve mi je na 44,1 i sve radi dok ne ukljucim PoCo. Cak sam probao i sa externim sinkom (DBX376 - s/p-dif). Probao u oba XPa koja imam na kompu, vise matrica, Nuendo, Wavelab, jedan ch u Nuendu......... Za sad jedino resenje mi je bensedin ![]() ![]() ![]() E, da soft verzija PoCo 1.6.1., kod predhodnog vlasnika radila bez problema, u kompu jos UAD i Delta1010...... Hvala
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam i to sa buferima- nista. Cak kazu, koliko skontah, da ne treba podizati buffere u single-proc makinama
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jesi li instalirao prvo ove zadnje drajvere , pa onda 1.6.1? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Odmah 1.6.1.
Promenio i PCI - isto. Znaci, par sekundi svira normalno i onda krece puckanje ![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mozda da probas sa drugom zvucnom (moze i integrisana) ..cisto da vidis da nemas konflikt sa drajverima od zvucne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
evo. probao i 1.9.6. ...... isto.
U wavelabu mi pokaze cak i dropout ![]()
![]() |
#8 | |
Traffica
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Meni vise nista nije jasno
Da li je iko kad imao problema sa PoCO-m? (naravno, ne mislim na ispravnost kartice, nego integraciju kartice u DAW)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
hitno trebam pomoc | mikrofon | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 18-11-2008 10:52 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |