|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Samo da pojasnim jos jednom tu opciju koju su mnogi propustili,to nije freez mode nego render vsti,pretvori gotov midi track sa odredjenim vst instrumentom u 20-tak sec. directno u wave track,sve sto je potrebno jest pritisnuti Ctrl+Shift+R i on je to ucinio bez komplikacija,postavi sam lokatore,odredi bas sve sam i ja ga koristim u Nuendu 2.2.33,freez funkcija ima slicnu mogucnost ali nije to to,je slicno mixdownu samo sto sve radi puno puno brze i jednostavnije!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To Danijel D. radi jebo te nisam imao pojma za to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
freez ti zamrzne kompletan instrument ali je svejedno tu,ako mislis na onu pahulju kad stisnes f-11,ali je svejedno tamo i imat ces komplikacija sa vise koristenja istih instrumenata,kao i sa ubacivanjem odredjenih pluginova,dok ovo rendanje automatski uklanja vsti i obradjujes ga kao cisti wave,koristis pluginove za waveove po kanalima,mozda koristis nekakav drugaciji postupak nemoj se odma ljutiti,neznam dali to mozes sa freez modeom zato sto ga nisam toliko prakticirao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() Hocu da kazem da se pri freeze funkciji oslobodi procesor isto kao i po toj varijanti. I radi i sa pluginovima samo me cudi zasto bi izbacili tu funkciju u 3-ci ?
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam i na taj nacin i ne radi,primjer kad odes u help direktorij imas hrpu pojmova koje te zanimaju,u dvojci imas render vsti,a u trojci ga nema bas nigdje,probao sam to sa macro funkcijom (sjetio sam se i toga)nisi lupio imas pravo ali toga nazalost nema,zacudilo me to vjerojatno kao i tebe jer trojka bi trebala po mom biti poboljsana dvojka,je sto se tice rasterecenja nekih stvari ali nasao sam i neke bagude,naravno imam "vodenu,H2o" trojku kao i vecina.Ako sta nadjem javim ti svakako,a ako ti nije bad pokusaj to sa dvojkom ako je imas,naravno ako te zanima o cemu pricam,a ja se moram malo vise poigrati sa freez funkcijom jer sam je stvarno izbjegavao do sada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
u svakom slucaju, samo malo vise strpljenja bi ti bilo dosta. 3ka je dosta poboljsana dvojka, ima 20ak posto stvari koje mi stvarno prijaju... i to uglavnom sitnice.. jedino jos nisam siguran u stabilnost "te" verzije, pa sve placene projekte jos uvek drzim u 2ci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ti si onda jedini kojem to radi.
Pod macro opcijama,kod trojke ja prozor prazan. Kako to kod tebe radi? Otkrij nam da se ne mucimo.!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Cini mi se da sam nashao ...
Idite na key commands, pa na show macros, a onda u padajucem meniju iznad kojeg pishe presets (odmah pored prozora se key commands) izaberite rendering macros. Meni se posle toga dole u makro komandama pojavili sledeci makroi: freeze selected, bounce events, export selection on selected traks, render VSTi i josh neshto ... Ovo sam uradio sa nuendom ali pretpostavljam da to ima i u cubaseu ...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanja vezana direktno za projekte koje sam masterovao | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 14 | 08-05-2009 04:58 PM |
Pitanja vezana direktno za projekte koje sam producirao, snimao i mixao | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 0 | 07-05-2009 02:45 PM |
Carvin quad x direktno u mikser | tompa | Gitarska Produkcija | 6 | 23-06-2008 03:31 PM |
pretvaranje mp3 u wav, clipping, dodatni mastering? | Nocni | Audio Software | 11 | 14-08-2004 10:03 AM |