|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zna li netko zbog cega SX3 nema opciju direktnog rendanja vst instr. tj mid. sa odredjenim instrumentom direktno u wawe kao SX2 ili mozda ima a da ja ne znam.Hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa mozes da ga freezujesh-tada ga automatski pretvaras u wave
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Sta je "direktno pretvaranje vsti u wav" ????
Da li je to isto sto i "realtime mixdown" ili sam ja nesto propustio ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
tako nesto nikad nece moci da postoji. Teorijski, nemoguce je ulaz koristiti za vst, a u realnom vremenu, na izlazu biti wave. Moze samo freeze, sto kaze Milos, ili sto Oggy kaze, da se selektuje kanal (solo) na kome je vst, pa onda file > realtime mixdown .... ali ne verujem da ovo nekome smeta: posle uzmes taj wave i oslobodis se vst-a
Pozdrav
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
mislim da je freeze funkcija ono sto trazis, a trebalo bi da se nalazi na istom mestu. Ako nije tamo, proveri desno u Inspector delu, ima karakteristican simbol pahulje. Dakle, opcija SIGURNO postoji, samo je nadji. Ak ne mozes, javi se, pa cu ti tacno reci gde je.
poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
F11,otvoris VST Instruments prozor i ispred svakog ucitanog
plug-ina imas 'pahuljicu' za freeze.
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nismo se razumili,Nuendo 2.2.35 ima pretvarac vst reneder koji se pokrece Ctrl+shift+r i automatski ti selektiranu midi traku na kojoj je odabran vst instrument pretvori u audio traku (wawe ili aiff) ili drugi zeljeni format,zvuci isto kao ta midi traka samo sto je sve u audio zapisu,znaci da ne mjesas puno midi i ostale audio trakove prebacis ga u audio i nema toliko opterecenja procesora,memorije i slicno.Puno lakse radi.Ta se funkcija u 2.2.35 nalazi u macro funkciji i radi bezprijekorno a u ovoj 3.0.2 neradi,tj ne postoji pa mi nije jasno.Hvala svima nemislim na freeze
Last edited by Danijel D; 25-08-2005 at 01:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
cini mi se da pricas o export=audio mixdown. samo selektujes traku a ostale mutiras , koju ces exportovati. i jos te pita hoces li daa je bacii u aranzman... jesam li u pravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
je u tom obliku ali nije to,rjesio sam to tako da sam maknuo sx 3.0.2 i ponovo instalirao sx 2.2.33,pomalo razocaran 3-kom ali kad budem imao vise vremena vratit cu se da je proucim bolje
Hvala u svakom slucaju Last edited by Danijel D; 26-08-2005 at 02:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanja vezana direktno za projekte koje sam masterovao | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 14 | 08-05-2009 04:58 PM |
Pitanja vezana direktno za projekte koje sam producirao, snimao i mixao | Bo_13 | Slobodan Milunović - Boban | 0 | 07-05-2009 02:45 PM |
Carvin quad x direktno u mikser | tompa | Gitarska Produkcija | 6 | 23-06-2008 03:31 PM |
pretvaranje mp3 u wav, clipping, dodatni mastering? | Nocni | Audio Software | 11 | 14-08-2004 10:03 AM |