|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Barba je opet nadmasio sebe. Potrazite na najblizem kiosku. Cijena, prava sitnica = 150 din.
Nisam neka paljevina, ali kako ubacih disk i pustih spot, razvukoh osmeh od uva do uva ![]() ![]() ![]() Na disku se nalazi: Audio: 1. Nisam ljubomoran 2. Nisam ljubomoran (Remix) 3. Nisam ljubomoran (Extended Mix) Video: 1. Spot 2. Snimanje spota E, ovo je borba protiv piraterije. Kvalitet na prvom mestu. P.S. Kako mogu da unapred platim novi album?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Yep, Amek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ili ziv bubanj....napokon ....???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sto se ove pesme tice, evidentan je uticaj Michael Jacksona.
To kazem u pozitivnom smislu, jer daleko od toga da je jednostavno uraditi nesto slicno. Svaka cast! S'druge strane, simpaticna mi je ideja da se izbaci singl. To na nasim prostorima u skorije vreme niko nije uradio.
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Cista desetka za perkusije!!! A tek trube..... zvuk truba mi se dopao mozda jos na samo par pesama koje sam u zivotu preslusao..............
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali stvarno mislim da je to mnogo bitnije od ameka .....doduse neki bubnjevi koje sam radio i koji su ekstremno dobro ispali opet su snimani preko ameka ( doduse andjele ( tip ameka ....nema veze sa pesmom " andjele " ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Hm, ja i nisam preterano odusevljen (naravno, ne mislim na produkciju
![]() Pesmu smo od njega, nekako, vec culi. Tekst je malo, onako... ima dosta nekih izlizanih fraza, 'padova' na koje kod njega nisam navikao. Mislim, nije on imao neke mega-vrhunske tekstove ni do sad, ali mi nista nije paralo usi u njima. Sve nekako tece, bez krupnih reci, ali i bez 'rupa' . Ali svejedno, bice hit leta i to van Pinka ![]()
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
svaka cast momci!
odavno nisam cuo ovako dobar sound... jedina zamerka mi je previse sterilan i direktan zvuk ritam gitare, kao da je vadjena iz virtual gitarista.. sta cu kad sam kod gitara velika picajzla :\ sve ostalo prva liga. cuje se amek itekako pesma ko pesma mi se ne svidja, malo izlizana ko sto rece off.. al nije za muskarce ni namenjena poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |