![]() |
-=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=-
Barba je opet nadmasio sebe. Potrazite na najblizem kiosku. Cijena, prava sitnica = 150 din.
Nisam neka paljevina, ali kako ubacih disk i pustih spot, razvukoh osmeh od uva do uva :D i povikah whoooooohooooooo. Odavno se ovako nisam odusevio. Necu da komentarisem sam spot recima vec smijlijima ... :o :D :hyper: . Sto se tice same pesme, HIT. Produkcija, aha evo ga Amek valjda, to je to. Prvi utisak je bio, vidi sta znaju da sviraju moji zvucnici. In your face, straight in your face, baby. Kick, bass, pa to cepa samo tako. Aranzman ce te prijatelji, morati uvrstiti u lektiru. Latino flavour je neizbezan. Na disku se nalazi: Audio: 1. Nisam ljubomoran 2. Nisam ljubomoran (Remix) 3. Nisam ljubomoran (Extended Mix) Video: 1. Spot 2. Snimanje spota E, ovo je borba protiv piraterije. Kvalitet na prvom mestu. P.S. Kako mogu da unapred platim novi album? |
Re: -=Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran=-
Yep, Amek :)
|
Ili ziv bubanj....napokon ....???
|
Sto se ove pesme tice, evidentan je uticaj Michael Jacksona.
To kazem u pozitivnom smislu, jer daleko od toga da je jednostavno uraditi nesto slicno. Svaka cast! S'druge strane, simpaticna mi je ideja da se izbaci singl. To na nasim prostorima u skorije vreme niko nije uradio. |
Quote:
|
Cista desetka za perkusije!!! A tek trube..... zvuk truba mi se dopao mozda jos na samo par pesama koje sam u zivotu preslusao..............:banghead:
|
Quote:
:) Ali stvarno mislim da je to mnogo bitnije od ameka .....doduse neki bubnjevi koje sam radio i koji su ekstremno dobro ispali opet su snimani preko ameka ( doduse andjele ( tip ameka ....nema veze sa pesmom " andjele " :))))))... ) tako da ko ce ga znati .... Pozdrav |
Hm, ja i nisam preterano odusevljen (naravno, ne mislim na produkciju :) )
Pesmu smo od njega, nekako, vec culi. Tekst je malo, onako... ima dosta nekih izlizanih fraza, 'padova' na koje kod njega nisam navikao. Mislim, nije on imao neke mega-vrhunske tekstove ni do sad, ali mi nista nije paralo usi u njima. Sve nekako tece, bez krupnih reci, ali i bez 'rupa' . Ali svejedno, bice hit leta i to van Pinka ;) |
svaka cast momci!
odavno nisam cuo ovako dobar sound... jedina zamerka mi je previse sterilan i direktan zvuk ritam gitare, kao da je vadjena iz virtual gitarista.. sta cu kad sam kod gitara velika picajzla :\ sve ostalo prva liga. cuje se amek itekako pesma ko pesma mi se ne svidja, malo izlizana ko sto rece off.. al nije za muskarce ni namenjena poz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:13 PM. |