| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-07-2005, 10:35 PM | #11 | |
| Pro Member Join Date: Nov 2004 
				 |  Re: mozda ovi znaju "malo bolje"... Quote: 
  Pa ako u ovome ?to si napisao PODRAZUMEVA? da smo mi tebe pogre?no razumeli i da nisi mislio ni?ta lo?e, pa onda podrazumevaj i da mi nismo mislili ni?ta lo?e. Ovo ti je kao da te neko iznervira ?to koristi ru?ne reči pa mu odgovori? sa "?ta psuje? pizda ti materina prostačka?!". Zna? na ?ta mislim? ?to tako o?tro? Na netu nema mimike, intonacije, samo suve reči, pa se negde čovek mora navići na nesporazume i često stavljati smajlije da ga ne bi razumeli na pogre?an način  Elem, zaista ti post zvuči arogantno kad se ovako pročita, ali pretpostavio sam u startu da ti to nije namera, a i nemam osećaj da sam ti ja lično i?ta stra?no rekao. Uostalom, pogledaj kako se tek vređaju i napu?avaju na Prosound forumu, ovo ovde su ne?ne igre za dečicu  Smotaj i ti jedan fatty and take it easy boy.   
				__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | |
|   |   | 
|  15-07-2005, 12:52 AM | #12 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 
				 |  Re: mozda ovi znaju "malo bolje"... 

Ok, mir, mir ,mir niko nije kriv..  Ni ja bas nisam nesto vedar ovih dana tako da.... Ajmo dalje. Evo za sve vas nesto lepo, mislim da je korisno . Mali odlomak o D/A konverziji i principima enkodovanja. Zip PDF 3 MB.....  nisam znao da je limit 2 MB!!!   onda drugi put kad budem smanjio file. 
				__________________ Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 15-07-2005 at 01:15 AM. | 
|   |   | 
|  15-07-2005, 02:33 PM | #13 | ||

su se svi Quote: 
  Ali ovo ?to smo pričali u par prethodnih postova, idi na Marsh podforum, pa na Mixerman's womb i obrati pa?nju na link za njegov stari diary a i neke novije stvari koje je ostavio. Mixerman je moderator koji je u stvari čovek iz industrije skrivenog identiteta koji je u svom dnevniku pisao "izve?taje" sa snimanja, koje je sada izdao i kao knjigu. Ako zna? tečno čitati engleski i ima? bar malo vremena, pogledaj jer osim ?to je neverovatno zabavno, prepuno je dobrih informacija. Quote: 
   Ako ?eli? mogu da pogledam da uradim neki kompletan copy and paste svega toga u jedan word dokument pa da ti po?aljem na mail? 
				__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | ||
|   |   | 
|  15-07-2005, 04:44 PM | #14 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
  stize mejl adresa na PM   
				__________________ -- De?urni mrgud | |
|   |   | 
|  15-07-2005, 04:55 PM | #15 | |

__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | |
|   |   | 
|  16-07-2005, 02:41 AM | #16 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 

Koji je tacan naziv te knjige, i pod kojim je imenom autor potpisan? ovih dana porucujem neke knjige pa se mozda pocastim.   
				__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  19-07-2005, 12:42 AM | #17 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
 Pozdrav | |
|   |   | 
|  19-07-2005, 08:12 AM | #18 | |
| Super Moderator Join Date: Jun 2003 Location: Banja Luka 

__________________ Ako mislis da mozes-u pravu si,ako mislis da nemozes-u pravu si! | |
|   |   | 
|  19-07-2005, 02:37 PM | #19 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 Location: Split 
  PS. ni ovo nisu cijele epizode....prekine taman kad postane zanimljivo  koji likovi covjece   
				__________________ -- De?urni mrgud | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| PRESONUS Firepod - 96KHZ "malo sutra" | silicon science | Recenzije | 148 | 17-12-2010 03:02 AM | 
| preporucite malo "sadrzajniji" minimal | waster | Produkcija Elektronske Muzike | 35 | 06-10-2009 04:42 AM | 
| Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 12-09-2009 12:31 AM | 
| Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 10:36 PM |