![]() |
mozda ovi znaju "malo bolje"...
Osim same teme, pogledajte i forum....sve neki "bezveznjaci"... Massenburg,Lavry,Katz.
http://recforums.prosoundweb.com/ind...713fe#msg_9395 Rumski srecno..... |
Re: mozda ovi znaju "malo bolje"...
Quote:
Ako nisi primetio, clanovi Rumskog su "normalni" ljudi, producenti, muzicari, a ne "bezveznjaci" poput Boba Katza, Georga Massenburga koji se, priznaces, bave time malo duze i na drugom nivou tako da imaju sredstava i vremena da se bave poredjenjima poput Apogee vs. HD192... Ubuduce se suzdrzi od ovakvih cinicnih poruka... --- Tvoji komentari na stranu, test je zanimljiv, ali ovde niko i nije imao prilike da poredi sumiranje Logica sa ProToolsom (ovde su samo bile price o Nuendo vs. PT)... |
Quote:
Ali dobar je forum prosound, ponajvi?e because it is home of Mixerman and his diary, and that shit is funny as hell, really worth checking. |
Quote:
meni je koma sto u svakoj recenici ima "sparking a fatty" :rotfl::D:D:D |
Quote:
|
Quote:
ja sam citao samo prvih 5-6 tjedana koliko je objavljeno na njegovom webu.... a volio bi ostatak procitat :rotfl: |
Sta se ovde desava??!!!!!
@PURE,Dushan S kojim povodom ste ispalili takve komentare? kojim povodom ste se prozvali? To sto ne koristim smajlije i ostale gluposti ne treba da znaci da sam napisao iz neke zlobe, "bezveznjaci" ako niste shvatili je bilo saljivo, a Rumski srecno je znacilo srecno!!! da dostignemo taj nivo komunikacije i kulture kad vec znanja nema. I kako sebi dajete za pravo da procenjujete ko, kada, zasto i gde ide na forume i da li ih koristi ili ne? Ako ste zaboravili ovde se radi o deljenju informacija, zar neko treba da se stidi sto ne poznaje svih par miliona foruma i da li ga to cini pametnijim i iskusnijim ako zna? obojica ste ocigledan primer da to nije tako. I na kraju ako vam nije jasna intonacija posta onda pitajte a ne da napadate i optuzujete. @ pure znao si da budes jako kulturan kada sam trebao da ti posaljem Hartmann DVD, sta se sad desava? A sto se tice onog "normalni ljudi ' moracu ponovo da razmilslim o svemu, ovo prestaje da bude mesto gde se razmenjuju iskustva i informacije, vec samo sujeta i arogancija. Unapred se izvinjavam svima koji ce se ili su se prozvali, naivno sam se navukao na glupe primedbe, definitivno prekidam da postujem na ovom forumu. Srecno svima |
@Moritz, puRe, Dusan_S:
O Boze.... nesporazumi se desavaju :) Ne budite na kraj srca :) Sada nije bitno ko se nije sporazumeo, vec ko je sta mislio :) A svi su mislili nista lose. Zato uzdravlje, i Moritz: samo probaj da ne postujes vise :) Salim se, naravno..... |
Da je Willy Show ovdje sad bi sigurno sparkao jedan fatty :D :D :D
|
Quote:
i nemoj shvatiti to licno, identicno bih svakome odgovorio... |
All times are GMT +1. The time now is 05:11 PM. |