|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
jok ja
![]() krljaj,rusi,lomi, pain in da fejs, ili tuga bez kraja... ali skupa i tiha... "MA-protection", "PS-Roads"... il da je srecno al ko KidLoco... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
E sad i vi.
Toto su u stvari pre potcenjeni, a taj fenomen vezan za njih je dobrim delom vezan za ove prostore. Veliki broj ljudi koji su svirači ali se bave muzikom da zarade leba u najrazličitijem obliku. I onda sa nekom mentalnom penzijom dođu i Toto jer imaju taj skladan spoj između pop slu?ljivosti i toga da su dobri muzičari koji prave dobre pop aran?mane. Tačno postoji taj tip muzikanta jugovića koji obo?ava Toto. mislim da kapirate na ?ta mislim. Ako se gleda malo globalnije oni su prerano zaboravljeni i potcenjeni zbog toga ?to su bili prekomercijalni u jednom trenutku i premekani. Ja lično nisam ne?to nikada ni voleo njihove najudarnije hitove ali je bilo tu ba? dobrih pesama.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Kad mi neko kaze TOTO ja pomislim NEVERNE BEBE, a to mi bas i nije najprijatnija asocijacija.
Sve je to meni mnooogo dosadno. Vrati li se ti Dusane iz CG? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Iskreno, ne volim mnogo da mislim ni o jednima, ni o drugima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I ovo je forum za producente ..... inzenjere , kompozitore i ostalo .... c c c c c c c
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa, Toto su i kompozitori, nazalost
![]()
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
vec smo spominjali toto na forumu. meni su oni ok, ali ih nikad nisan nesto puno slusa i voli.
jeste slusali njihov zadnji album sa obradama? ne znan stvarno sto im je to trebalo, jer nista specijalno nisu napravili u svojima obradama, tako da mislin da su i oni sami sebe malo precijenili.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |