![]() |
TOTO - najprecenjeniji band ever
Evo, izgiboh svadjajuci se sa dvojicom drugara. TOTO su OK sviraci (i vise od toga), produkcija do j***, ali pesme..... Meni je to kao muzika iz americkih filmova 80-tih B produkcije, tra-la-la, sem dve-tri ozbiljnije stvari
Znam da cete sad da skocite na mene kolektivno, ali nesto mi se ne dize na TOTO. A znam da su medju muzicarima oni i Dream Theatre ........... |
Re: TOTO - najprecenjeniji band ever
evo ja se slazem...nikad ih nisam nesto voleo/cenio...
|
@off
don't mix grandmothers and frogs mislim, Toto i Dream Theatre :o Toto i Domacice Toto i Njamb :rotfl: |
Ma, ne... to mi je samo primer sviraca-bildera, na koje se loze drugi sviraci. A uvek sam preferirao Noblice :hyper:
|
Jel ti imas neko pitanje u vezi grupe TOTO ili sta?
Jer ako nemas, ne vidim sto bi nekog zanimalo sta ti volis a sta ne volis da slusas.... |
o ukusima se ne raspravlja.
tocka. ;) |
Quote:
Da, i ja mislim da su najprecenjeniji, mada mi po ogavnosti ipak ne dostizu prvo mesto... mislim, ipak nisu u klasi Celine Dion ili Whitney Houston? ne? :hyper: :rotfl: :da: |
ok...evo ja ne delim... :)
mora da bude i neko ovde ko se pali na ljigu, 80te, power balade, chistu i ushminkanu over-produkciju i sve sto uz to ide :) :) :) |
jok ja ;)
krljaj,rusi,lomi, pain in da fejs, ili tuga bez kraja... ali skupa i tiha... "MA-protection", "PS-Roads"... il da je srecno al ko KidLoco... |
E sad i vi.
Toto su u stvari pre potcenjeni, a taj fenomen vezan za njih je dobrim delom vezan za ove prostore. Veliki broj ljudi koji su svirači ali se bave muzikom da zarade leba u najrazličitijem obliku. I onda sa nekom mentalnom penzijom dođu i Toto jer imaju taj skladan spoj između pop slu?ljivosti i toga da su dobri muzičari koji prave dobre pop aran?mane. Tačno postoji taj tip muzikanta jugovića koji obo?ava Toto. mislim da kapirate na ?ta mislim. Ako se gleda malo globalnije oni su prerano zaboravljeni i potcenjeni zbog toga ?to su bili prekomercijalni u jednom trenutku i premekani. Ja lično nisam ne?to nikada ni voleo njihove najudarnije hitove ali je bilo tu ba? dobrih pesama. |
All times are GMT +1. The time now is 02:01 AM. |