|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
'ajde ? :P Gde mogu da se skinu ? :P :P :P :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
imas gore link za demo verzije ako nisi video :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ovaj vintage kompresor je stvarno odlican !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
.......a ja napi?em samo Steinberg Nuendo v3.0.2.623 is out.........i ?ta se dogodi (.. ve? drugi put)........odma zaklju?a temu........momak ?
Let me tell you something pendejo, you pull any of your crazy shit with us, you flash your piece out on the lanes, I'll take it away from you and stick it up your ass and pull the fucking trigger 'till it goes click. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Imam ih skinute,nego sam se zezao sa Puretom za UAD-a. Napravio sam lapsus kad sam rekao u VST varijanti :oops: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
Evo i ja da se pridruzim, posto sam ih tek prekjuce nabavio, a danas isprobao... Sta da vam kazem, onaj njihov limiter (koji se bas tako zove) mi je zivot promenio... postigao sam 2 db vise u proseku mastera, bez ikakvih problema, a za to sam se mucio sa Timeworskom, TRacskom, a u igri je bio i Waves... boze, koliko dobar alat znaci, ja sam bio ubedjen da samnom nesto nije u redu, sto ne mogu da iskomprimujem kolko ocu... hehe, uporedjujuci taj rad sa nekom drugom domacom git.produkcijom doslo mi da remasterujem "fool control", ali i ponesto od BlockOuta, koji ima super mixeve, al tek solidan mastering.....isprobacu ovih dana i preostale plugove pa delim misljenje
i dalje mi Maroon 5 sjebava koncepciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 4/Essential 4- otvaranje pjesama | zak | Audio Software | 0 | 18-06-2009 09:55 AM |
novi Blue Tubes paket | kVu | Audio Software | 9 | 12-11-2006 09:53 AM |
Blue Tubes distorzija | Tazman | Audio Software | 6 | 13-04-2006 02:28 PM |