|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Naglasio sam aktivne monitore iz 2 razloga;
1. Prostor u kome mi se nalazi "home studio" je dosta skucen tako da mi i usteda na prostoru na kome bi se nalazilo pojacalo za pasivne kutije znaci. 2. Aktivne kutije bi me kostale manje od kombinacije pasivnih + pojacalo. Osim ako mogu pasivni monitori da prodju u kombinaciji sa nekim jeftinim (citaj-losim) pojacalom do daljnjeg. "...jer, para nema..." Hvala svima koji su odvojili koji minut za ovaj post.Medjutim, sad imam i nedoumicu koji par pasivnih monitora?Koji pasivni monitori ulaze u izbor sa limitom od 250 evra? Interesuje me takodje i komentar nekog ko je imao prilike da radi sa JBL monitorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Mozda izgleda glupo ovo sto cu sada da pitam...
Moze li da se u studijskom radu kao pojacalo za pasivne monitore koristi Crown MA macro-tech 1202.Ovo pojacalo je jedno od najboljih, najpouzdanijih i najcistijih pojacala kada je u pitanju ziva svirka.Normalno, i ovu varijantu pominjem kao prelaznu.Ja sam suvlasnik tog Crown-a (hocu reci koristio bih ga za "dz"!).U glavi mi je varijanta da na racun toga sto bih ustedeo na pojacalu dodjem do kvalitetnijih pasivnih monitora.Ili da se drzim saveta za Denon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mason
|
![]()
Drzi se saveta za Alesis RA, jer to vec nije igracka, a nije skup. U medjuvremenu prikaci ono sto ti se najbolje cuje...
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
OK, hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
Pasivni Alesis monitor one stoje 150eu za par! Aktivni - 350eu za par...
procesljaj... http://www.thomann.de/smb_suche.html...BEGRIFF=Alesis |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Hocu rado!Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
skupi jos malo para za aktivne alesise i ne razmisljaj...
nije zato sto ih ja koristim, ali u toj najnizoj klasi su stvarno najbolji... sve ostalo tek posle hiljadarke (evra naravno) se isplati kupovati... bas sam bio pre par nedelja sa nekim drugom koji tek krece da se bavi produkcijom i probali smo bukvalno sve sto ima do 500e.. i bas namerno sam hteo da uzme nesto drugo posto radimo zajedno dosta, ali na kraju opet bejahu alesisi :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]()
takodje..
@ kVu, koje ste sve monitore probali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti? | DarkoS | Monitoring | 30 | 13-01-2008 01:30 AM |