![]() |
Potreban savet za aktivne monitore
Potreban mi je savet za kupovinu studijskih aktivnih monitora.Radi se o prostoriji koja ima 20-ak kvadrata.
Naravno, interesuju me modeli koji nisu preskupi.Ukratko, zelim da "liferujem" aktulne kompjuterske zvucnike 2+1.Znaci, od toga mi je sve bolje. Napipao sam neke modele na netu, pa me interesuje sta muzicari koji imaju iskustva u radu sa njima misle o tome.Radi se Alesis M1MK2, Fostex PM-1, JBL LSR serija: 6325P, 6328P, LSR25P,...Macki HR 624, Yamaha MSP10, Behringer B2031A. Naravno, u obzir dolaze i druge preporuke svih ucesnika foruma. P.S. Ne bih bio rad da "puknem" vise od 200-250 evrica za par. :twisted: :evil: :shock: :cry: |
Poslusaj Alesise i Fostex(ako imas priliku)... :wink:
Mada ces morati da se "otvoris" malo vise... :) |
Re: Potreban savet za aktivne monitore
Quote:
|
"Alesis" iskljuchivo!!!!
|
Te pare su ti dovoljne za jedan aktivni monitor. Dakle, bez 450 evra, ne razmisljaj. U toj kalsi Alesisi, zatim Tannoy reveal.
|
Mozda bi bila dobra ideja obratis paznju na Behringer B2031A, jer se ovi monitori najbolje kotiraju u odnosu cena-kvalitet. Imao sam ih i solidno obavljaju posao. Prodao sam ih za 350e par, pre dve godine i otisli su za |Beograd. Mozda naletis bas na moje.
|
Quote:
Ma ne brini neko se vec resio te muke...lol... :roll: Neko je spominjao Fostex i rekao da su OK...nikako da ih cujem... |
Quote:
|
Quote:
Na njegovom mestu bih uzeo za pare koje covek ima sto bolje pasivne kutije i kasnije skupljao kintu za pojacalo, npr. Alesis RA... |
Pa za te pare ima pasivne i Alesise i Tannoye. Cak su Alesisi jeftiniji. Dobra ideja! Za te pare skoro da mozes da pazaris pasivne Alesise i RA 150.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:37 AM. |