Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-06-2005, 01:42 PM   #11
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by sasa.ivkovic
Naglasio sam aktivne monitore iz 2 razloga;
1. Prostor u kome mi se nalazi "home studio" je dosta skucen tako da mi i usteda na prostoru na kome bi se nalazilo pojacalo za pasivne kutije znaci.
2. Aktivne kutije bi me kostale manje od kombinacije pasivnih + pojacalo.

Osim ako mogu pasivni monitori da prodju u kombinaciji sa nekim jeftinim (citaj-losim) pojacalom do daljnjeg.

"...jer, para nema..."

Hvala svima koji su odvojili koji minut za ovaj post.Medjutim, sad imam i nedoumicu koji par pasivnih monitora?Koji pasivni monitori ulaze u izbor sa limitom od 250 evra?
Interesuje me takodje i komentar nekog ko je imao prilike da radi sa JBL monitorima.
Dobio si ovde dobre savete i vrati se na njih. Gledaj da ne eksperimentises previse jer to opet radis na svoju stetu. Lose pojacalo ce ti svakako pokvariti zvuk, ali ti u ovom momentu sigurno ne pravis neki vrhunski album, da bi trebao preterano razmisljati o tom. Uzmi za pocetak nekog Denona (mozes ga naci za Dz.), stavi ga na flat rezim, radi i polako skupljaj pare za Alesis RA.
Mogli is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules