|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Lako je sklopiti "hit" (standardne hitoide sheme uvijek upale) ali te?ko dobru i duboku pjesmu. S druge strane, recimo metallica je promijenila stil, ali meni je ST.anger odli?an, isto vrijedi i za Tiamat, anathemu itd.. Ono ?to ho?u re?i da su mi poslije One seconda, op?enito lo?i, gledaju?i ih kao metal ili nesto drugo, jednostavno su mi lo?i. Ne zbog promjene stila, ?tovi?e podr?avam to,ne mo?e? svirati identi?no 10 godina, onda nisi umjetnik, ne istra?uje?, ne razvija? se.., A svatko ima pravo na svoje mi?ljenje kada ka?e da mu je ne?to lo?e ili ne... Kao muzi?ari i pjeva?i, tehni?ki su uvijek bili jako slabi,ali sve je izvla?io i u?inio band odlicnim, Gregorov talent za melodije (ve? se izlizao na?alost i ponavlja se non stop) i holmesov vokal (koji je odavno izgubio). A mislim da je i droga u pitanju...tako mi izgledaju danas. Uh ?ini mi se kao da sam na metal forumu, ovo je debeli offtopic. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
mic + preamp | dr.Ru | Vlado Georgiev | 1 | 24-02-2005 05:26 AM |