Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 31-05-2005, 02:03 PM   #27
MD
Senior Member

MD's Avatar

Quote:
Originally Posted by ridge
Mali osvrt na Paradise Lost i slicnu tematiku, malo je glupo pricati oni su propali samo zato sto su promenili zvuk, to je sasvim normalno, nemaju isto godina verovatno im se i pogled na svet promenio u medjuvremenu, nove inspiracije i sl. Takve muzicare treba ceniti vise upravo zbog toga sto nisu ograniceni albumom koji je dobro prosao vec rade onako kako misle da je dobro. Licni ukus je licni ukus, i to je ok slusaj sta ti prija al ne kritikuj tudj rad na osnovu toga a i meni se licno desilo tako za par grupa da kad im je izasao nov album se zapitam sta je dovraga ovo i da mi se ne svidi pa da posle odredjenog vremena legne i promeni mi misljenje.
Nekad su predstavljali odre?enu tematiku i atmosferu.Zbog toga su i uspjeli, logi?no je da ljudi koji su slu?ali tu atmosferu ne vole novije uratke jer nemaju istu. Mene briga za note i produkciju (pogotovo u slu?aju PL, gdje se konstantno isti akordi ?va?u) ako nema tu atmosferu.
Lako je sklopiti "hit" (standardne hitoide sheme uvijek upale) ali te?ko dobru i duboku pjesmu.

S druge strane, recimo metallica je promijenila stil, ali meni je ST.anger odli?an, isto vrijedi i za Tiamat, anathemu itd..

Ono ?to ho?u re?i da su mi poslije One seconda, op?enito lo?i, gledaju?i ih kao metal ili nesto drugo, jednostavno su mi lo?i.

Ne zbog promjene stila, ?tovi?e podr?avam to,ne mo?e? svirati identi?no 10 godina, onda nisi umjetnik, ne istra?uje?, ne razvija? se..,
A svatko ima pravo na svoje mi?ljenje kada ka?e da mu je ne?to lo?e ili ne...

Kao muzi?ari i pjeva?i, tehni?ki su uvijek bili jako slabi,ali sve je izvla?io i u?inio band odlicnim, Gregorov talent za melodije (ve? se izlizao na?alost i ponavlja se non stop) i holmesov vokal (koji je odavno izgubio).
A mislim da je i droga u pitanju...tako mi izgledaju danas.
Uh ?ini mi se kao da sam na metal forumu, ovo je debeli offtopic.

"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One
MD is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules