|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Ova Eurovizija je meni o.k. bila.
Recimo pokazala je o?it trend etno elemenata u glazbi. To danas najvise prolazi, ?ak i u ?e??im glazbenim stilovima. Sve u svemu bilo je zgodnih ?ena, par dobrih plesnih koreografija, i pomalo dobre ukrajinske etno glazbe u ?picama. Zaklju?ak : bilo je jako puno zgodnih izvo?a?ica i plesa?ica heheh
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
plus, u cemu je stvar sa onim bubnjevima....svaki drugi izvodjac je lupao po istima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ovaj etno je u?ao sa davnim pobjednikom Notturno, ili kako se vec zvala ona mislim norve?ka pjesma, koja je meni uistinu bila dobra. Da i ja sam primjetio, svi odreda lupaju po bubnjevima, i staro i mlado ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jebiga, ?to je previ?e previ?e, neke pjesme su bile takve da bi im i Ceca ili Magazin bile ozbiljna konkurencija u koristenju isto?nja?kih melodija.
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ali "etno" melodija a u pozadini rnca ritam... :roll: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
malo je off topic,ali;
Gledao sam skoro hrvatski film "Konjanik". Film je OK,ali vise od toga mi se svidjela muzika.Odjavnu spicu nisam vidio jer sam gledao ***** verziju ![]() autorima/izvodjacima iste ![]() btw.muzika je prravi balkanski etno 8) za 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Jel' sad pobjednica ide bez predtakmicenja na Suncane skale?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
http://www.legen.org/o_nama.htm
![]() |
![]() |
#19 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
?to se ti?e neovije balkanske filmske etno glazbe, meni su prehebene one vokalno instrumentalne stvari iz srpske Zone Zamfirove.. Zna li tko podatke tko to izvodi, producira itd??
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evrovizija | DaBear | Razno | 104 | 27-05-2008 04:25 PM |
Evrovizija | Tribal_kg | Pricaonica | 61 | 21-12-2007 02:14 PM |
-= Evrovizija 2006 - Grcka =- | ProkDu | Pricaonica | 24 | 22-05-2006 01:23 PM |