![]() |
Eurovizija (srp. Evrovizija)?!
Ma judi moji, karaju li vas u medijima s ovon nakaradnon manifestacijom ko ?to karaju nas?! Pa to je pre?lo sve granice dobrog ukusa. Pa da u svitu ne postoje kvalitetnija doga?anja od ovog mastodonta koji je davno nad?ivi sam sebe. Koliko se kvalitetne glazbe dr?i po bunkerima dr?avnih televizija a oni bukiraju termine s ovakvim sme?em. Smrad do neba. Ruslana ovo, Ruslana ono. Da je Ruslana imala g...o na glavi, pola bi ih se pojavilo barem sa plasti?nom imitacijom. Izdr?a san do pola i uteka vanka na ?istu ariju. Ah, prolje?e je u punom jeku i miri?e more. Zapalit, pa na spavanje.
:kesa: |
Upravo tako, moj Dezutilo :!:
Najgore pesme iz cele EU su na jednom mestu. Kada promenis svrhu, menja se i kriterijum. Nekada je svrha bila imati dobru pesmu, sada je svrha da cafe zaradi jos vise, jer ce curice i mladici bez mozga, u letnjim mesecima da skakucu, i popiju koktel vise uz "poznate melodije". |
Sranje je sranje bez obzira na pasos....... Ona Konanova nevesta iz ex-CCCP je extrasranje..
I Abba je sranje :wink: |
ABBA je bila ok... ali nisu krivi ?to je industrija (= novac) sve pokvarila. I umjetnost, i nauku, i sport, i obi?an ljudski ?ivot.
|
Quote:
Pa i danas dan prepoznajem te melodije u "nasim" pjesmama! Cuj kompoziori??????? Bolje reci organizatori melodija ili kompot-zitori! :shock: |
Uhhhh...ABBA je vrh!!!
Kamo srece da sam ih slusao dok su jos bili na okupu :( Danas bi mi druge ptice pjevale.Ali tada,kad sam bio mlad&neiskusan,i ja sam mislio da je to tesko s..nje :? |
Jadna muzika...
Samo bih iskoristio priliku da citiram Bob-a Marley-a: Quote:
Eh ti mediji... Eh taj novac... Eh ta muzika... |
pozdav novljanine! 8) :)
|
Jadno, jadno, veoma jadno....
Evrovizija je trenutno interesantna samo onima koji nisu imali tu privilegiju da ucestvuju u njoj od 1956 do pocetka 90tih (citaj - istocni blok)...jedino se oni trenutno loze na to. Ne znam zasto, ionako to "takmicenje" vec godinama ne donosi nikome nista i ne pomaze u uspehu. Ipak je ABBA jedina koja je stvarno uspela da iskoristi Evroviziju kao odskocnu dasku... Jeste li primetili koliko je izvodjaca koristilo svakojake timpane i ostale udaraljke (cak su i nekakve brusilice varnicile na sceni).....da li se to vracamo u praistoriju ? Da li su pobedili zvuci divljine ? Lupanje i urlanje......mozda je to muzika buducnosti ? Dobro, 'ajde, oni iz Moldavije nisu losi....blesavo :lol: |
Osim brusilica, pila i ostalih alata, cini mi se da u pjesmi Litva/Letonija (tako nekako) od pocetka do kraja pila vizzo virtual guitarist. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:49 AM. |