Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Eurovizija (srp. Evrovizija)?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11401)

Dezutilo 20-05-2005 08:53 AM

Eurovizija (srp. Evrovizija)?!

Ma judi moji, karaju li vas u medijima s ovon nakaradnon manifestacijom ko ?to karaju nas?! Pa to je pre?lo sve granice dobrog ukusa. Pa da u svitu ne postoje kvalitetnija doga?anja od ovog mastodonta koji je davno nad?ivi sam sebe. Koliko se kvalitetne glazbe dr?i po bunkerima dr?avnih televizija a oni bukiraju termine s ovakvim sme?em. Smrad do neba. Ruslana ovo, Ruslana ono. Da je Ruslana imala g...o na glavi, pola bi ih se pojavilo barem sa plasti?nom imitacijom. Izdr?a san do pola i uteka vanka na ?istu ariju. Ah, prolje?e je u punom jeku i miri?e more. Zapalit, pa na spavanje.
:kesa:

dr.Ru 20-05-2005 11:11 AM

Upravo tako, moj Dezutilo :!:
Najgore pesme iz cele EU su na jednom mestu. Kada promenis svrhu, menja se i kriterijum. Nekada je svrha bila imati dobru pesmu, sada je svrha da cafe zaradi jos vise, jer ce curice i mladici bez mozga, u letnjim mesecima da skakucu, i popiju koktel vise uz "poznate melodije".

Altek 20-05-2005 12:28 PM

Sranje je sranje bez obzira na pasos....... Ona Konanova nevesta iz ex-CCCP je extrasranje..

I Abba je sranje :wink:

Shady 20-05-2005 01:46 PM

ABBA je bila ok... ali nisu krivi ?to je industrija (= novac) sve pokvarila. I umjetnost, i nauku, i sport, i obi?an ljudski ?ivot.

bumbar 20-05-2005 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by Shady
ABBA je bila ok... ali nisu krivi ?to je industrija (= novac) sve pokvarila. I umjetnost, i nauku, i sport, i obi?an ljudski ?ivot.

Ihhhh Abba u ono doba je bila ok, imali su slatke melodijce koje su nasi "kompozitori" bezdusno exploatisali godinama u "svojim" pjesmama!
Pa i danas dan prepoznajem te melodije u "nasim" pjesmama!

Cuj kompoziori??????? Bolje reci organizatori melodija ili

kompot-zitori! :shock:

akowalee 20-05-2005 03:53 PM

Uhhhh...ABBA je vrh!!!

Kamo srece da sam ih slusao dok su jos bili na okupu :( Danas bi mi
druge ptice pjevale.Ali tada,kad sam bio mlad&neiskusan,i ja sam
mislio da je to tesko s..nje :?

xtrasonic 21-05-2005 12:52 AM

Jadna muzika...
Samo bih iskoristio priliku da citiram Bob-a Marley-a:
Quote:

Novac nije va?an.Muzika je va?na.Kada ljudi misle prvo na novac,pa onda na muziku,muzika prestaje imati bilo kakav zna?aj za razliku od novca na koji upravo misle...

Eh ti mediji...
Eh taj novac...
Eh ta muzika...

SumAnuT 21-05-2005 01:23 AM

pozdav novljanine! 8) :)

acaradio 23-05-2005 02:20 PM

Jadno, jadno, veoma jadno....
Evrovizija je trenutno interesantna samo onima koji nisu imali tu privilegiju da ucestvuju u njoj od 1956 do pocetka 90tih (citaj - istocni blok)...jedino se oni trenutno loze na to. Ne znam zasto, ionako to "takmicenje" vec godinama ne donosi nikome nista i ne pomaze u uspehu.
Ipak je ABBA jedina koja je stvarno uspela da iskoristi Evroviziju kao odskocnu dasku...

Jeste li primetili koliko je izvodjaca koristilo svakojake timpane i ostale udaraljke (cak su i nekakve brusilice varnicile na sceni).....da li se to vracamo u praistoriju ? Da li su pobedili zvuci divljine ? Lupanje i urlanje......mozda je to muzika buducnosti ?

Dobro, 'ajde, oni iz Moldavije nisu losi....blesavo :lol:

Nocni 23-05-2005 02:28 PM

Osim brusilica, pila i ostalih alata, cini mi se da u pjesmi Litva/Letonija (tako nekako) od pocetka do kraja pila vizzo virtual guitarist. :)

All times are GMT +1. The time now is 12:49 AM.