|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo, da bacim i ja svoja dva stara demo rada.
Interesuju me vasi komentari, ne toliko o produkciji, koliko o muzickim i aranzmanskim idejama. Iako je ovo forum koji se najvise bavi produkcijom, zaboravite to ![]() ![]() Nemojte samo kao moja majka postaviti pitanje za ' Tragove' - Lepo, sine, ali cemu ti ovo sluzi?' Budite nemilosrdni ![]() HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
a gde si ih bacio ja ih ne vidim?
![]()
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Gledajuci u celini, to je jako dobro za taj stil muzike. Tragovi imaju pogodjenu atmosferu ( tekst je za EKV dusu dao) i sve je vrlo skladno. Druga, Helena, je isto malo cudna na svoj nacin i dusu je dala za neku pc igru (pucacinu)....vec vidim hodnike....tama...Jednom recju - interesantno!
Vidi se da imas talenta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
Helena : nisam slu?ao . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Verovatno si u pravu . Odgovor je iskren . Mogao sam i slagati , ali nisam video razloga za to . Stvarno su se mogli malo vise potruditi ( subjektivan stav ) . Uvek je bolje/korisnije za onog kome se odgovara da dobije takav odgovor . Mada i ne najprijatnije . Cemu emocije ? Ili neiskrene hvale ? Kritika i sluzi za to da bi se dobilo nesto bolje ...
OFF , samo nastavi ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo, ne znam zasto mi persiras, toliko se valjda znamo. ![]() Sve sto cujes sam osmislio, odsvirao, aranzirao i umixovao sam (uz pomoc matorog koji je autor texta za 'Tragove i i brata koji je na gitari osmislio glavnu temu za 'Helenu'). A to 'konfuzno', shvatam kao kompliment @Mogli, Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Nadam se da se ne ljuti? . Ti si profesionalac - od tebe se vi?e o?ekuje . Da je ovo snimak nekog po?etnika sigurno bih napisao drug?ije . A i napisao sam - ako ste tako hteli . Svejedno , nemam utisak da je utro?eno mnogo vremena u sve to .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |