![]() |
Tragovi i Helena
Evo, da bacim i ja svoja dva stara demo rada.
Interesuju me vasi komentari, ne toliko o produkciji, koliko o muzickim i aranzmanskim idejama. Iako je ovo forum koji se najvise bavi produkcijom, zaboravite to :) , jer 'Helena' je radjena pre dve-tri godine na JBLControl 1, a 'Tragovi' na tudjim monitorima, uz nocasnji pokusaj posta na Adamima. Drugo, sve je radjeno sa VST inst :cry: i synths , tako da....... Nemojte samo kao moja majka postaviti pitanje za ' Tragove' - Lepo, sine, ali cemu ti ovo sluzi?' Budite nemilosrdni :twisted: HVALA |
a gde si ih bacio ja ih ne vidim? :)
|
|
Gledajuci u celini, to je jako dobro za taj stil muzike. Tragovi imaju pogodjenu atmosferu ( tekst je za EKV dusu dao) i sve je vrlo skladno. Druga, Helena, je isto malo cudna na svoj nacin i dusu je dala za neku pc igru (pucacinu)....vec vidim hodnike....tama...Jednom recju - interesantno!
Vidi se da imas talenta. :wink: |
Re: Tragovi i Helena
Quote:
Helena : nisam slu?ao . |
Re: Tragovi i Helena
Quote:
|
Verovatno si u pravu . Odgovor je iskren . Mogao sam i slagati , ali nisam video razloga za to . Stvarno su se mogli malo vise potruditi ( subjektivan stav ) . Uvek je bolje/korisnije za onog kome se odgovara da dobije takav odgovor . Mada i ne najprijatnije . Cemu emocije ? Ili neiskrene hvale ? Kritika i sluzi za to da bi se dobilo nesto bolje ...
OFF , samo nastavi ! |
Quote:
Samo, ne znam zasto mi persiras, toliko se valjda znamo. :) Sve sto cujes sam osmislio, odsvirao, aranzirao i umixovao sam (uz pomoc matorog koji je autor texta za 'Tragove i i brata koji je na gitari osmislio glavnu temu za 'Helenu'). A to 'konfuzno', shvatam kao kompliment @Mogli, Hvala |
Nadam se da se ne ljuti? . Ti si profesionalac - od tebe se vi?e o?ekuje . Da je ovo snimak nekog po?etnika sigurno bih napisao drug?ije . A i napisao sam - ako ste tako hteli . Svejedno , nemam utisak da je utro?eno mnogo vremena u sve to .
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:02 PM. |