|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
lijep pozdrav za sve clanove foruma od mene iz CH .posebno za sve one koji stvarno vrijedno rade za unaprijedjenje u oblasti muzike i nauke i tehnike.Citao sam vase tekstove i odgovore za mnoge teme svaka cast
Pitanje:ima li neko uradjene ritmove za le na sekvenceru ona prazna mjesta u paternu za narodnu muziku (rumbe ,sa ,7/8 itd da bi ih posle koristili u svirci ako zatreba ili za snimanje na njemu ako nema nista drugoi bubanj ima li neko semplove za isti da malo bolje zvuci i da je poredan kako treba kao za PA 80 sa flash karte . je li slican princip : ili sl. ako hocemo da uzmemo ritam sa midi fajla.ili da vucem taj bubanj preko G 1000 midi a svira le bubanj moze li to tako nesto. pozdrav medica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Dobrodosao medice na forum. Mislim da bi to trebao da pitas cevapa ili nekog ko se razume u narodnu muziku, posto je ovde vecina nas koji nismo bas strucni u toj oblasti. Mozes cak da pitas i Ivana koji se takodje doznaje u stvari oko klavijatura. Najsigurnije ti je da im posaljes privatnu poruku i stupis u kontakt sa njima.
Uzivaj u forumu, Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bubanj pomoc | Hepek | Audio Produkcija - Tehnike | 58 | 22-11-2009 05:57 PM |
Pomoc oko akustike prostorije za bubanj. | Fly888 | Dizajn i konstrukcija studija | 68 | 26-02-2009 06:48 AM |
Pomoc sa korg triton extreme | kolpomorto | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 12-12-2008 03:46 PM |
Bubanj, pomoc | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 18-10-2005 06:49 PM |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |