|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
evo preslusao i ja na nekim krsh slusalicama. prijatno sam iznenadjen, gitare su odlicne.. jos malo da je sve tvrdje i eto ti bon jovi fazon
dobra matra, dobra ideja, pevanje mi ne ide... bubanj ti zvuci malo neprirodno, ne znam da li si radio quantize na hihatu.. sve u svemu, zvuci kao da bubnjar ima 3 ruke, skini kontru kad ti ide svaki crash.. ja bi btw crash bacio isto u desno, na nekih 1 i po sat.. ride bi trebalo ici levo u ovakvoj panorami (koji u pesmi nemas) ![]() na onom horskom delu imas neko cudno upadanje (s tvoje strane).. ko da si se zagrcnuo, sredi to... hor inace zvuci odlicno! to je to.. dakle, da uradis jos neke korekcije i moze da bude stvarno odlicna stvar.. text bih licno iz korena menjao, ne ide mi dikcija a ni sama "atmosfera" teksta mi ne ide bas nesto narocito uz ovakav tvrdji zvuk... javicu kad preslusam u studiju kakav je zvuk ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
analog, Mogli, srecan rodjendan!!!! | boggy | Pricaonica | 12 | 24-04-2009 01:13 PM |