![]() |
Mogli - Krila Sokola
Evo jedne moje novije pop pesme, a kao kuroizitet je to da mi je gitare odsvirao kolega iz Australije koji je tamo zavrsio muzicku akademiju i to mi poslao u mp3 obliku. Ne mogu se bas pohvaliti sa mojim vokalom (intonacija mi je visoka), ali naci pevaca, to je najteze.
http://www.streamload.com/purator003/mogli |
Stvar je dobra, malo me podseca cas na Hari Mata Hari-ja, cas na Bijelo Dugme, a cas je autenticno.
Aranzman je super, svidja mi se ona fora sa backovima kada idu solo, glas ti je los :), salim se nije dobar hahahaha, ne, ne valja evo slusam, ovde treba mnogo jaci glas a muzika je odlicna ustvari predobra za tvoj glas :) Dobre su harmonije i uopste izvedba ali ti je glas los :) Moram se malo nasaliti ali sve u svemu odlicno je stim da ti je potrebna vokalcina ovde, mislim glas ti je los :) |
Super je pjesma.
Ma dobar ti je glas, samo bih pojacao. Eh sta bih dao da ovako mogu pjevati. :wink: p.s. Sa cega je onaj pad? |
Quote:
A kad bolje pogledam, stvarno mi je glas los... :oops: Nema razgovora bez bosanaca! :wink: @Nocni Sa naseg univerzalnog modula Atmosphere, jedan preset, pogledacu pa cu ti javiti! Moje pevanje nije dobro, treba tu siguran i iskusan vokal koji zna znanje. Cenim onog pevaca iz Kerbera, njemu bi platio da ovo otpeva. |
E a bas mi se svidja stvar!!!
Moglo bi se svasta napraviti od nje bez zezanja samo naci dobar vokal, zanr je dosta neobican i izmesan, verujes da iako ne slusam ovo danas sam je preslusao jedno 10-ak puta i bas mi legla samo da se glas promeni, joooj jesam dosadan :) |
Pravio sam tu stvar za sebe, a na kraju je preko jednog mog kolege otisla u jedan nemacki studio u Freiburg -u (nabavicu link od njega) i tamo im se dopala pesma, pa ima izgleda da se prepeva na nemacki jezik, a sad kako ce to izgledati, nemam pojma. :roll: Sto je interesantno, pitali su u kom je studiju radjeno, a to nije ni videlo studija...jedan pc, nesto semplova i forum Rumski! :wink:
|
Mogli ova stvar ima potencijala.
Aranzmanski je jako dobra, mislim da se i tvoj glas jako dobro uklopio. Chini mi se kad bi stavio neki drugi vokal, pa makar to bio i Z.J, da ne bi bila ni upola dobra kao sto je to sa tvojim glasicem. Sve u svemu, jako mi se meni dopada. Samo tako, nadam se da cu te uskoro gledati i slusati na nekom od festivala. |
Bravo..Prvo sto mi se svidjelo je to sto me pjesma ne vuce na neku drugu,sto je danas tesko postici..jer sve je vise odsvirano i odpjevano..Istina,glas nije extra..ali sto mora biti...lijepo mi se uklapa,neobican je i nije,sto je najbitnije,naporan za usi.. :wink:
Jeli ono Magic Flute sa Abisinta? |
lipa ti je ova pisma :)
i lipo je napravljeno. jesi ovo ti doma radi, ili... ? meni se jedino malo bass u 'a' frazama ne dopada, ali ajde... jos bi ja elektricne gitare maknu (pan) malo u stranu, iako funkcioniraju i ovako tvoje pjevanje je meni skroz ok i samo pici naprid. 8) bdv: gleda san 'kapiraj - kopiraj' i sam san je prisnimi nekima prijatejima. a sto rec... 'steta' :( |
Quote:
:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 01:33 AM. |