|
|||||||
| Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Evo, samo da se kratko pohvalim da je jutros stigao
![]() suzdrzat cu se od recenzije dok ga ne upoznam malo kroz rad (i dok ne dodje emu1820M)....al ovako, na prvo pricanje i pokusavanje pjevanja ( ![]() jedva ga cekam isprobati sa dobrim pjevacem ![]() ili jos bolje, pjevacicom za sad, koja slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Bolje isprobaj pevacicu, mikrofon sigurno radi dobro
Cestitke! Bices zadovoljan svojim izborom. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
Gde si ga kupio ? Koliko si platio ( u evrima ) ?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() neces ovakve slike dobiti sa 2 mpix cmos kamericama na mobitelima ps. nemoj mislit da su zidovi na gornjoj polovici ovako zuti igra svjetla i sjene (iza mene su bili prozori....a dan je bio jako suncan )
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ton magistar
|
lipo, lipo... samo, neznan. meni bi bilo boje da su ove butune stavili na drugu bandu.
|
|
|
#9 | |
|
Administrator
|
Quote:
![]() Imam nekog matorog Sonyja (DSC-P7...kupljen pre 4 godine) i fantastican je pod idealnim [svetlosnim] uslovima, a za nesto mracnije je tragedija....znaci samo za napolje
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
Quote:
ja sa svojim c750 ako bas moram slikam sa iso 200 i to vec vrvi od shuma ali ajd, Noise Ninja uspije procistiti malo (kad se dobro kalibrira )...no, iso400 je neupotrebljiv...u uslovima kad mi on treba, radije ne slikam nista nego kasnije da se patim 2 sata sa slikama i na kraju sve posaljem u k*** debelo smo OT no....i fotografija je umjetnost (koju volim pokraj glazbe )...
|
|||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|