|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hvala ti lepo od tebe.
Danas sam uzeo NT2A zajedno sa RME Fireface-om, cekam jos monitore P11A i kompletan sam, nisam jos stigao dobro da isprobam mikrofon jer mi je Fireface oduzeo puno vremena, ali kad to uradim javicu vam svoje impresije. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Znate li sta o ovom mikrofonu i do koje se cene krece, treba mi prvenstveno za snimanje vokala.
Mislim da je ovo prvi Rode mikrofon made in Australia, citao sam da ima izuzetno nizak nivo suma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Probajte T.Bone SCT2000 za 400e odlican mic....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
T.Bone SCT2000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Svi RODE mikrofoni su ISKLJUČIVO Made In Australia!
NT2a je nasljednik legendarnog NT2, koji je osvojio rekorde u broju prodanih primjeraka i podigao RODE na mjesto koje danas zauzima. Lično sam korisnik istog i mogu reći da sam prezadovoljan onim ?to od njega dobijam! Snimci akustičnih gitara koje sam njim radio su odlični, a kao overhead me je kupio do daljnjeg! NT2A, nema koferče i nabud?en shockmount, ali da radi posao - radi! Kada uzme? u obzir i njegovu cijenu http://www.artist.ba/srpski/artikal.php?art=514 mislim da je to to! ![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ozvucavao sam sa njim i gitarsko pojacalo, i bas pojacalo, i akusticnu gitaru i vokale (muske i zenske). kao overhead ga nisam koristio jer imam par NT5. al za ovo gore nabrojano me nije iznevjerio ![]() stovise, planiram da uzmem jos jedan tako da imam stereo par....mozda i nece biti matched al za hvatat sobu i vise nego dovoljan
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Svaka NT2a-ojka će ti biti matched! Provjereno!
![]() To je najjača fora kod RODE microphones! Svaki model im je (skoro) u bocu isti! Ljudi su ulo?ili more para u kompjuterski kontrolisane ma?ine! Kod njih se NI?TA ne radi ručno, tako da su odstupanja minimalna! I ja sam im stvarno zahvalan na tome! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
Roda (nt2a) i B1 testic | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-04-2009 04:35 PM |
Rode Nt2a ili AKG? | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 27-10-2007 05:45 PM |
Rode NT2a (nije jos recenzija :) ) | zvincic | Recenzije | 9 | 30-04-2005 01:36 AM |