|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]()
E, poslusao sam danas opet svoj master,nisam namerno hteo da ga slusam dva dana da bih dobio na objektivnosti. Slozicu se sa svima, malo sam preterao sa visokima.. :oops: I zahvaljujem se svima na komentarima!!
![]() ![]() Generalno se slazem sa Gainfrancom sto se RnB zvuka tice... Malo ostriji i kick in the face ![]() Poslusao sam i ostale mastere, pa evo mog skromnog misljenja: Eon: Celokupna frekventna slika prvog mastera mi se vise svidela, u novom si malo vise izrazio srednje (nebih da ciljam frekvencije ![]() Sumanut: Ako sam ja lud na visokima, onda je sumanut slepi mis ![]() SandRob: Maglu cujem i ja...po mom ukusu fali visokih. E! Ali, bitnija stvar od cele EQ slike (jel, to svako moze malo i kuci po svom ukusu da doradi) je sto si izgubio na dinamici. I strofa i refren su u istom "nivou".. Kao da ti snimak "nedise".. Kod ostalih nisam primetio taj problem.. Tvoj master mi najvise lici na Eonov prvi master (u celini), samo sto nepucketa. I, jedini si napravio FadeOut ![]() A kod vecine snimaka (za sada svi osim Gainfranca) mislim da nisu dovoljno "napumpani"...ako uzimamo u obzir komercijalne svrhe i ovaj stil muzike.. Mislim da je bas (ne bass - bash! ![]() SandRob: Quote:
SandRob, jel imas iskustva sa TV i radiom? Ako da, zanima me kako masterujes itd...jos neke stvari, ali to je mozda za drugu temu... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |