![]()  | 

MASTERING TAKMICENJE 

Evo malo da ucinimo forum interesantiijim... 
	Uploadovao sam original mix mojih kolega (bez njihove dozvole,ali mislim da se nece ljutiti :lol: )... i jos jednu verziju koja predstavlja moj mastering uradjen za tu stvar. Predlazem da svi koji znaju da rade mastering urade svoju verziju i posalju pa da vidimo kako ko radi. Radio sam ga koristeci demo MD3-a za powercore,te se zato pojavljuju pauze na svakih 30-ak sekundi.To je ujedno moj prvi dodir sa MD3. Eto... ocekujem komentare od svih na forumu ,kako od onih koji znaju i onih koji manje znaju. semplovi se nalaze na www.yahoo.com login: rumski2005 pass: jackson InsideOutMix.mp3 (original mix) InsideOutGianfranco.mp3 (sa mojim mastering-om)  | 

Izvinjavam se svima koji su downloadovali do ovog trenutka InsideOutGianfranco.mp3 
	Evo sada sam uploadovao pravu verziju. Hvala! P.S. Bio mi je ukljucen jedan plug-in viska koji je stvari ucinio gorim :lol: Sto manje processinga to bolje!  | 

nisi neshto dobro odradio daje error za ovaj drugi tj tvoj file ... 
	 | 

Sredjeno! 
	 | 

Korisnici firefox-a neka kliknu na jedan od 2 fajla,pojavice se na novoj strani list hartije (ikonica od fajla) i neka kliknu desni taster misa i izaberu  
	"Save Link As" ,da bi sacuvali fajl na komp-u. Meni u drugim slucajevima pokazuje neku gresku!  | 

Malo je glupo masterizovati na mp3 ali ok !!! 
	Uradicu do nedelje nesto... :)  | 

Momci, gde se bre unosi password??? 
	 | 

imas sign in pa upisi 
	 | 

ides na "mail"   tj. na  http://mail.yahoo.com/ 
	 | 

koji masterizujemo ovaj MIX ili Gianfranco?? 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 04:21 AM. |