Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 24-04-2005, 07:04 AM   #21
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

@Eon

Tada nije moglo .. ovo o cemu se sada prica je sa update-om .. koji... i dalje ne radi ..

Autorizacija preko alcohola radi i program mozete pokrenuti da vam vise nikada ne trazi autorizaciju ali cemu sve to kada ipak program ne radi u celosti odnosno najbitnije ne radi a to konvertizacija .. kada god pokusas da konvertujes program se rusi .. Dakle to ipak ne radi , jedini koji moze da radi to sto i treba da radi je ORIGINAL a trenutno ga ima samo Shady(njemu sam dao uz kartu kada je kupio od mene)
Old 24-04-2005, 09:08 AM   #22
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Znaci ipak sam bio u pravu, hvala Ivane na odgovoru vec sam pomislio da sam prolupao
Old 24-04-2005, 10:30 AM   #23
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ivan
@Eon

Tada nije moglo .. ovo o cemu se sada prica je sa update-om .. koji... i dalje ne radi ..

Autorizacija preko alcohola radi i program mozete pokrenuti da vam vise nikada ne trazi autorizaciju ali cemu sve to kada ipak program ne radi u celosti odnosno najbitnije ne radi a to konvertizacija .. kada god pokusas da konvertujes program se rusi .. Dakle to ipak ne radi , jedini koji moze da radi to sto i treba da radi je ORIGINAL a trenutno ga ima samo Shady(njemu sam dao uz kartu kada je kupio od mene)
ja ga nisam koristio ... tj autorizovao sam ga i to je bilo to poshto koristim drugi sempler tako da nishta ne tvrdim i ne kazhem da nisi u pravu samo pitam iz radoznalosti ... ako program prodje autorizaciju kako je moguce da posle neshto ne radi kada je to onda isto kao orginal?
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2005, 10:40 AM   #24
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

....kako mozes onda da tvrdish da radi a i rekao si da si ga koristio!!!!

Autorizacija moze proci a da program uopste i ne radi !!!!
Old 24-04-2005, 10:44 AM   #25
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Quote:
Originally Posted by Ivan
@Eon

ja ga nisam koristio ... tj autorizovao sam ga i to je bilo to poshto koristim drugi sempler tako da nishta ne tvrdim i ne kazhem da nisi u pravu samo pitam iz radoznalosti ... ako program prodje autorizaciju kako je moguce da posle neshto ne radi kada je to onda isto kao orginal?
Program radi i moze se koristiti iskljucivo sa njegovim paketom semplova koji se dobijaju od Emulatora a koji nisu nekog zavidnog kvaliteta ..

Ako zelite neku boju sami da odradite e tu se prica zavrsava jer tu ulogu igra konverter koji ne radi ...

@Sumanut
Otkud ja znam kako ne radi .. jedno je virtualna kopija a drugo je originalni CD .. Na originalnom apsolutno sve radi kako treba ..
Old 24-04-2005, 11:03 AM   #26
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

ti mislish na onaj konverter koji ustvari i nije deo semplera vec poseban programchic za konvertovanje u emu format?
Old 24-04-2005, 01:27 PM   #27
Anonymous
Junior Member

Ma sve to radi, ko vam je napricao to o konvertovanju : Radi i konvertovanje i import i export i sve ostale za*ebancije. A moze i bez notornog alkosa sve da se sredi
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 24-04-2005, 01:50 PM   #28
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eon
....kako mozes onda da tvrdish da radi a i rekao si da si ga koristio!!!!

Autorizacija moze proci a da program uopste i ne radi !!!!
evo naterali ste me ovako mamurnog da ponovo instaliram sempler ...

Eon-e sempler radi meni kao i stotini ljudi sa audiofarme ... ja ga nisam koristio u smislu da ga nisam gasio 10 dana. Upalio sam video da radi prochachkao, istestirao, konvertovao semplove poshto emuovih i nemam (istina pojedinachno!) (sve to ponovio i danas jer sam pomislio da sam lud!) nije mi se svideo i ugasio sam ga. Znachi svojim ochima sam gledao sempler kako radi a u predgovoru za ivanovo pitanje sam rekao da ga nisam koristio jer nisam zheleo da pitanje izgleda previshe napadno jer su iovako svi prsli samo chekaju na koga ce da skoche ...

dakle ono shto ne radi je sample converter ali ne sasvim ... ako hocete da konvertujete pojedinachan sempl to mozhete uraditi direktno iz semplera a ivan pricha o sample converteru koji je odvojen program i verujem mada nisam probao da se to mozhe konvertovati i nekim boljim sample converterom
Old 24-04-2005, 01:50 PM   #29
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

CCCCC

Ja se povlachim iz ove teme
Old 24-04-2005, 01:51 PM   #30
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by tonalino
Ma sve to radi, ko vam je napricao to o konvertovanju : Radi i konvertovanje i import i export i sve ostale za*ebancije. A moze i bez notornog alkosa sve da se sredi
valjda ne radi sample konverter koji se dobija na tom disku kao poseban program ... mada ja to nisam nikada ni upalio ...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules