![]() |
Emulator x nabavka
Imam EMU 1212m i interesuje me gde mogu nabaviti doticni program. Na emu - ovom sajtu ima update 1.5.1 verzija, koju kada pokrenem trazi osnovni program da bi se instalirao. EMU-ashi da li neko ima ovaj program, ili zna gde ga mogu nabaviti.Koliko znam ovaj program radi samo sa EMU karticama. :)
Hvala unapred! |
Da li to uopste moze da radi kod mene ili je to poseban paket sa kojim emulator x iskljucivo radi ? Jer to se prodaje kao paket uz 1212m i 1820m.
|
Nema sanse da radi jer trazi poseban hardver tj.EMU karticu koju dobijas uz njega, mozes jedino naruciti od EMU-a i naravno platiti, mislim da bi ti onda tek radilo
|
pa covek je napisao da ima 1212m... !
znaci da moze sigurno.. |
Da ali nisam gledao ponudu EMU-X-a. Jel se moze naknadno nabaviti ili...??
I koliko sam skontao covek hoce **** nabavku a to nema sanse!!!!!! |
Imam EMU 1212m i 0202 daughter card (to je ona sa analognim ulazima i izlazima i midi ulazom i izlazom) i stavlja se u PCI slot pored muzicke i sa njom povezuje specijalnim kablom.
|
Znaci, najverovatnije da takva nadogradnja i nije moguca. :(
Koliko sam ja video na njihovom sajtu na kutiji od paketa stoji klasicna Emu 1212m kartica i nista vise, pa me to malo buni. Zato sam i mislio da meni ustvari fali samo softver da bi to proradilo. |
Da fali ti softver, ja sam trazio X-a od jednog clana sto ga ima ali mi je on rekao da softver ide sa hardverom tj. serijski je tako.
|
Hvala na informacijama i pomoci momci!
|
radi emulator x imam ga ja koristio sam ga na 0404 a nisam ga kupio niti dobio uz karticu ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:01 PM. |