|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
Probacu da nasnimim i to... Inace, jel to tvoja neka stvar ili....? Edit : Evo sada slusam A/B test i to kod mene na onom najotvorenijem delu i ovamo na najotvorenijem delu, boja ista, stim da je samo stvar produkcije na originalu. Mislim da je attack razlicito rasporedjen od note do note tako da pri dolasku zvuka se stvara brza gradacija. I propusteno je kroz neki topli kompresor, jer jeste topliji zvuk od mog. Mislim da je nemoguce dobiti potpuno isti zvuk, a napravi mi taj zvuk na Reaktoru, bas me zanima oce li isto ovako zvucati? Probacu jos da isproduciram kako bi dobio malo topline ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virus Ti vs Virus Snow | Dexxy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 16-05-2008 09:47 AM |
Virus a la Blofeld - Virus TI snow | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 14-01-2008 09:16 PM |
Virus TI problem | HeatMan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 20-06-2007 11:42 PM |