|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Super Moderator
|
![]()
Mislim da se CW malo spustio na zemlju jer kako vidim ovo bi po starom trebalo kostati neki 1500 evra, izgleda da su se prebacili sa politike cena na politiku uspeha iako bi moglo ovo biti malo jeftinijeali poslusajte demo zvukove, odlicni su
![]() |
#12 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa da,sve sam uracunao u tu cenu-softver+kontroler+sharc& D/A(Sharc i D/A su najjeftiniji u celoj prici)=500$.
Jel neko probao taj Profit 5-kakva je emulacija,ne verujem da zvuci kao pravi SC Prophet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Mason
|
![]()
Ja to nikada ne bih kupio... iz prostog razloga... Verujem da je to pre namenjeno zivim svirkama, jer ovako se mnogo vise isplati kartica, ako ti se svidjaju takvi synthsi... Ovo je zgodna kontrola, ali mislim da za potrebe snimanja nije neophodna.
Oni bi uradili pravu stvar ukoliko bi napravili univerzalni midi kontroler za svre njihove synthse. To bi moglo da bude znatno jevtinije (nema ad\da, dsp, itd), a dobro bi doslo... Ovako, ako ovo kosta 1000$, a Noah kosta 1000 Eu, pre Noah...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK multimedia T-RackS moduli - sada pojedinačno | dejankuki | Audio Software | 0 | 28-04-2009 11:07 AM |
API 500 Moduli? | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 13-03-2008 06:59 PM |
rolandovi moduli? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 25-11-2005 01:36 PM |