|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovako... kao sto sam i obecao, bfd + trilogy, odsvirano na klavijaturi, ali quantizovano (da bi mogao ugodno da nastavim sa trakama)... snimljeno: darabuka, ortak koji imitira trubu + truba + vokali (umrecete kad cujete refren :P )
pa da vidim ko ce da kaze da to ne zvuci dobro i da ne seda u mix ![]() nista mixing, nista processing (osim room reverba i impulsa neke katedrale)... master samo na brzaka da se ne sroza jos vise quality zbog mp3-ja poz! pure (na tvoj stream sam poslao), mozda bi bilo bolje da ovaj post prebacis u promociju, sta znam.. mada ovo i nije zavrsen rad :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Da li je neko probao BROOMSTICK Bass ( 2 DVD ) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Hvala na odgovoru . Steta ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Elem, nemoj postajati negativan, ljudi obi?no ne vole da ih analiziraju na bilo koji na?in, a ja se zanimam psihologijom, pa mi je to normalno kao i ljudima koji me bolje poznaju, nemoj tra?iti u tome razloge da bude? uvre?en. ?to se ti?e toga ?ime se profesionalno bavim, ima? link u mom potpisu. Naravno na tom sajtu nema nekih stvari, snimanje gitara pevaljkama na albumima ne izgledaju lepo u C.V.-ju :P Niko nije protiv tebe Milo?e, relax, have fun, to je samo internet. Sve najbolje, i sorry ostalima na ovom off topic-u! ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ma kakav off-topic... pogledaj malo teme kod nas... mogli bi komotno sve zvati dvo-topic...
![]() Jutra i nacionalizam ?ovinizam i pms vegetarijanstvo i klaonice Interesi i propovjedi turbo-folk i burek (ili sirnica) itd.. itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
@pure
okaci li ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Dusane , najiskrenije , ja se uopste ne ljutim . Ljutnja je emotivna stvar , nemam i ne treba mi nista emotivno nisakim , osim sa devojkom/zenom ili porodicom . O meni moze misliti i pisati ko god sta hoce ...
Ipak napisi par reci o sebi ( " Ko je ko na rumskom " ) i procitaj sta sam napisao o tome sta cu i kako pisati . Hvala i za odbranu ( imas vise smisla za pravnika nego za psihologa ) i za analizu . Naprotiv , ja bas volim kad me analiziraju ali ti ne mogu reci zbog cega ( osim preko Pm , ali nece ti se svideti objasnjenje ) . Pozdrav svima . |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |