|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Znas kako? Ja sam u principu vrlo ozbiljan kada je posao u pitanju i koliko god se ja zajebavam naokolo, kada su u pitanju poslovni planovi i dogovori, ne volim neozbiljnost. Kada ja nazovem nekog (ili cak i odem) i kazem : "Dobar dan, ja bih kod vas da potrosim 2500 (napr.)", a on mi kaze: "Ej, nije sad zgodno, imam nekih obaveza, posalji mi mail, pa cu videti" je situacija br.1 . Situacija br.2 je ta da ja nazovem, pitaju me kako sam, posvete mi svoje vreme (koliko god je potrebno, a to nekad bude i sat vremena), daju mi najbolje cene. Koju bi ti situaciju nazvao omiljenom? Vrlo lako zakljuce svi. Daj Boze da svi prodavci budu barem upola tako usluzni, gde bi nam kraj bio.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Amek Tac Matcheless | player | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 07-11-2008 04:58 PM |
Alpha channel ili Amek 9098eq? | player | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 05-05-2008 11:38 AM |
Rode Classic II ili Brauner Phantom C ? | kVu | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 20-12-2005 11:56 AM |