|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Obavestite,tu sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Traffica
|
![]()
uvek za...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Racunajte i na mene.
Evo jedan humanitarni koncert na kome sam bio kad izvodjac! Radi se o grupi "RUSWAJ" http://www.hitrecords.hr/index.php 04.02.2005. Humanitarni koncert "Svi za Petru" O? Ljube Babi?a u Jastrebarskom odr?an humanitarni koncert pod nazivom ?Svi za Petru?. To?no 1.679 ulaznica po cijeni od 30,00 kuna naprosto je planulo, a zadovoljni posjetitelji u?ivali su u nastupu Tonya Cetinskog & ?ive legende, Jasmina Stavrosa, grupe Ruswaj i grupe Baruni. Kao poseban gost nastupio je Marko Perkovi? Thompson. Uz dobru zabavu i vi?e od dva sata sjajne glazbe, jer su svi izvo?a?i nastupili sa svirkom u ?ivo, humanitarnost je i ovog puta pobjedila. Naime, osim ?to su kupnjom ulaznica izravno sudjelovali u prikupljanju pomo?i, mnogi gledatelji i dodatno su prilo?ili pomo? donacijama, a i prihod od prodaje pi?a na ?anku pribrojen je ukupnom ostvarenom iznosu. Kao ?to smo ve? pisali, za jednomjese?nu terapiju studentice Petre ?ari?, koja boluje od posebno te?kog oblika limfoma, potrebno je mjese?no 18.622,88 kuna. Sino? je prikupljeno 54.904,00 kuna, te tako omogu?ena tromjese?na terapija. Uz sino?nji prihod, te ranije donacije Petra na ra?unu sada ima 231.777,07 kuna i s optimizmom mo?e gledati na sljede?ih gotovo godinu dana terapija. Zvijezde Hit Recordsa i dobri ljudi tako su jo? jedanput pokazali kako dobrota ?ivi tu pored nas. Zahvaljujemo se svima koji su podr?ali ovu akciju. Organizatori: JEKA & Hit records Medijski pokrovitelji: Radio Jaska i Narodni radio Akciju podr?ali: Mr. Pink ? sound service, Pastuh Pub ? Jastrebarsko, Foto Jaska, A.K.D. Za?tita, Klub prijatelja dobrog vina, BOBS, Kidprint, O? Ljubo Babi?, SB elektroinstalacije, Jamnica, Komunalno Jastrebarsko i Gradsko poglavarstvo grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Uvek sam za...
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Naravno i ja sam za!
Jako dobra ideja! Bravo, Deky! Ono sto ja radim je uplatim unicef-u ili crvenom krizu..... Ali jos bolje ovako direktnije! Ovakve stvari otvaraju srce... covjek se bolje osjeca sam sa sobom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Racunajte i mene...
![]() |
#18 |
Super Moderator
|
![]()
E racunajte i mene!!!
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Za to nema nikakvih problema,samo ostavite upute...gdje sta i kako.
Bavimo se jako skupim sportom,pa mislim da ovakve stvari bar nama nece predstavljati problem,samo treba naci nacin. Cestitke inicijatoru.
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Deky!
Iskoristimo sad momentum! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Kylie Minogue ipak nosi gacice .. | XerXed | Pricaonica | 1 | 16-09-2009 09:49 PM |
e pa gospodo, bit ce da je ipak novi Nord Lead na pomolu.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 03-06-2007 10:00 PM |
A da probam protiv nauke? | File | Audio Software | 21 | 23-11-2003 02:33 PM |