|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Znaci digitalni mixer plus motoriziran vozac... Ustvari, samo ovaj Yamahin 01x ima SVE U JEDNOM! Tako nesto mi treba, sa svime time! Lunino prosirenja su mi bezveze... imat cu hrpu kablova koje cu provlaciti skroz do tamo (u hodniku mi je komp) i opet nikakvu kontrolu... nego preko scope-a... Htjela bi imati DOBAR mixer gdje mogu upiknut direktno clavinovu a i svog rolanda xp-a ako cu htjeti neki sintetski zvuk npr. Takoder taj isti da ima 2 MIDI I/O.. da mogu piknut te svoje dvije klavijature i uvijek da je sve spremno za polijetanje. Takoder.. boze mili.. nemam izlaz za slusalice! Izlaz za monitore.. takoder treba biti (MACKIE CONTROL sveg tog nema nazalost)... ova scope kontrola me izluduje.. Evo, to sve treba. Ali da bude u JEDNOJ stvarcici. Ovu yamahu 01x sam na netu nasla i za 1000$ sto je super cijena!! Ima li tko misljenje o toj yamahi? |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|