|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
HAHAHAHAHA pa dali ti znas kolko vremena treba a da ne pricamo o znanju da bi se napisalo deset razlicitih knjiga i sve to za 7500 EVRA pa vise bi se isplatilo da prodajes kokice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ton magistar
|
![]()
ovo je ustvari uputstvo kako ne napravit mastering.
![]()
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() A ?ak i 7.5oo Eura (ma da se tu radi o puno ve?em novcu!) bi bila sasvim fino pokri?e za neku firmu koja se ina?e bavi izdava?tvom i u drugim oblastima, da pokrije makar struju i komunalije za dvije godine unaprijed. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da al svaka firma koja se bavi izdavastvom ce pre da odstampa neki hit nego strucnu knjigu jer ce da je proda u 10 puta vise primeraka, drugo ja sumnjam da bi i 1000 knjiga rasprodali jer ne zanima se bas toliko mnogo ljudi za to, trece postoji i nesto sto se zovu autorska prava tj ne mozes ti samo da uzmes neciju knjigu da je prevedes i izdas mora i da se plati nesto zatim cena prevodjenja prosecne knjige je oko 300 evra i to opet traje bar mesec dana a s obzirom da bi za ovako nesto morali naci coveka koji je strucan verovatno bi im naplatio i vise, tako da bi im na kraju zarada platila najvise cokoladu i to onu za kuvanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
Ok, mo?da zarada ne bi biloa kao od ?tampanih sapunica g-?e Mirjam,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() O masteringu naravno nema ni reci. Cela prica je ustvari skraceno:"evo ja cu ti reci sta treba i sta ne treba da radis sa mixom, a mastering ostavi dobrom studiju i mastering engineeru".. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
uh-oh
ve? sam se ponadao i skinuo .pdf ![]()
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
___________________________________ Ali mislim ova vasa rasprava o izdavastvu!! ![]() Niste ni uracunali troskove tiskanja, lektora, graficke obrade, reklame, distribucije, novcane naknade trgovcima i distributerima, porezima na dodanu vrijednost, porez na profit.... Nego, stvarno, kako je neko rek'o.... rumski je nasa knjiga.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za iskusne na forumu (Max,oggy itd.) | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 22-04-2005 11:22 PM |