|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#3 |
|
Administrator
|
hmmm....
mislim da ces jeftinije proci ako kupis skuplju stvar, a ne Behringera. Evo kako: njega ces kad-tad prodati, jer ces ubrzo videti da je sum koji emituje veliki. Umesto toga, ja bih se odlucio za stvar koju necu tako brzo prodati, vec ce mi kasnije doci kao nadogradnja. ovo je samo primer: 1. prodaj tvoju muzicku karticu i dodaj onih 350e koje si namenio za Behringera. 2. Kupi M-audio Delta 1010 (imaces dovoljan broj analognih ulaza, dobre A/D konvertore i softverski mixer).... ali vise ti nista nije ni potrebno. 3. kasnije ces pozeleti neki mic preamp, pa ces ga i kupiti, ali Deltu 1010 ne prodajes, jer dobro radi za ulozen novac. Dok budes ucio/mixao/radio.... samo ce ti par puta trebati mic preamp.... a ti ga posudi dok ga ne kupis. cisto moje vidjenje..... ne mora da znaci da sam u pravu. Poz
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|