|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Moj sam tekst na pocetku je lijepo naznacio da sam vam tu stavila da zadovoljim znatizelju svih kad sam vec to stavila na drugi forum da zadovoljim i njihovu. GDje to pise da se podrazumijeva da kad se stavi nesto na promociju radova da se trazi i komentar na to?!! To je neko nepisano pravilo?! Ja to pravilo nisam potpisala i ne slazem se sa njim. Covjek jasno kaze i opise svoju pjesmu i gotovo uvijek trazi komentar i to na koji segment npr. Ja to nisam napravila. Znaci, podrazumijevanje tu ne postoji. Quote:
Mozda je tebi bezveze jednostavno zato sto je, ne trebas traziti objasnjenje! Zasto ti ne bi bila bezveze?! POANTA je da nema svrhe da meni kazes da ti je bezveze s obzirom da te uopce nisam pitala sto mislim (nikoga, a posebice ne direktno tebe pa da se osjecas obaveznim nesto reci). DA LI VI LJUDI UOPCE RAZUMIJETE POANTU ONOGA STO VAM JA GOVORIM? Kad mi netko kaze npr.. daj promjeni klavir u gitaru - to nije nesto sto bi me uvrijedilo. Ali bi me naljutilo! Zasto? Zato sto od kud tebi pravo da mislis da bi ja nesto u svojoj kreaciji mijenjala radi tvog ukusa? Da se pofarbam u crveno? Povecam grudi? Smrsavim? Zdebljam? Ljudi moji, to su intimne stvari kao i odabir instrumenata i svake jebene note koju odsviram. Stoga, jednostavno ne podnosim da netko tko nije uistinu dozivio istinsko stvaralastvo smatra olakim meni govoriti sto da ovdje ili ondje! Mozda i ja imam predrasude, ali to dopustam samo ljudima koji znaju daaaleko vise od mene a i tada dobro promislim sto govori njihov ukus i stil a sto je cinjenicno stanje. Kao sto rekoh! Ok mi je cuti nesto konstruktivno. Kad zatrazim. Ovako inace. Bezveze. Od svih koji naidu na rumski? Ni slucajno! Od onih kojima se ne svida a da razlog nije po mene konstruktivan - ne zanima me! Postoji masu vrhunske glazbe koja se meni ne svida. Ne pada mi na pamet to ljudima ici govoriti. Tko sam ja da ocjenjujem nesto sto trenutno ne razumijem? |
|||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|