|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Prijatelj mi ima SB Audigy 2 karticu i posle instaliranja novog WinXP nestali su mu Asio direct driveri sa kojima je radio u SX-u. Kartica je normalno instalirana, sve lepo radi, ali tih drajvera nema. Ima li neko slicnog iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Mogli, nisu oni nikuda nestali.
Da li se radi o nadogradnji operativnog sistema ili je tvoj drugar formatizirao particiju i sve ponovo postavio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Upravo je ono drugo, sve je formatizovano i instaliran svezi Windows, ali od direct drivera ni traga ni glasa...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Znaci niko sa Audigy karticom nije imao ovakav slucaj?? Ja koristim Lunu, inace bi bio upoznatiji sa tom materijom...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Da li je instalirao SX nakon formatiranja, jer, koliko znam, SX instalira te drivere....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
neki dan ista situacija. audigi, xp i sx.
radili smo repair vindoza i tada se nestali driveri. reinstalirali smo cubase i sve radilo. ?udna stvar skroz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Preporucujem ti da ides na sajt>
http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1 i skines KX ASIO drivere za Audigy....koliko sam imao iskustva s tim drajverima, mislim da je to najbolje resenje za SB kartice u smislu ako neko hoce da izvuce maximum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mislim da je njihovo podesavanje suvise komplikovano za pocetnike, kao sto je moj kolega. Vec sam jednom prilikom skinuo te drajvere za njega, ali kad je trebalo da se medjusobno povezu...to je bila sahovska partija! Asio direct driver je ono sto mu treba - samo ga selektuje u SX-u i dalje komponuje, dok je sve ostalo za njega fizicki posao i gubljenje dragocenog vremena!! U svakom slucaju, hvala ti na predlogu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
moze da proba sa ovim.(nema nista jednostavnije,a radi o.k)
www.asio4all.com |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Direct X 10 | dejankuki | Audio Software | 10 | 09-06-2007 11:04 PM |
Cubase sx4 > direct-x ? | DrumstickBass | Audio Software | 12 | 07-06-2007 11:20 AM |
Audigy 1 Asio Driver?! | Brka | Audio Software | 2 | 27-01-2006 01:11 PM |
KX ASIO DRIVER | idekius | Computer Hardware | 3 | 06-11-2003 04:19 AM |