|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zdravo svima,
Kada otvaram Cubase SX3, javlja mi da fali ASIO SCOPE driver. Idem u DEVICE SETUP (kao sto sam i ranije radio) da aktiviram isti driver, ali tamo postoje samo ASIO MME i ASIO DIRECTX. Znaci, nema ASIO SCOPE driver. Reinstalirao sam Cubase SX3, opet isti problem...ASIO SCOPE nije nigde... Napominjem da vise godina radim sa Cubase SX3 i Scope 3.1 c bez problema, ali sada ne znam sta mu je ? Mozda je u pitanju neki neki virus ?! Gde moze biti problem ? Kako da resim ovo ? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Resio sam problem. Hvala na interesovanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Pa nisi probao osnovnu stvar, a pita?... Zato i nema toliko interesovanja. Verujem da si reinstalirao Scope i da je sada sve u redu. I ja godinama radim sa Scope platformom i tu jednostavno nema ?ta da se desi, kada je ASIO u pitanju, jednostavno radi i to radi kako treba... a ?ta ti se desilo sa driverom i kako je mogao da nestane, to verovatno ti zna? mnogo bolje nego mi...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audigy 1 Asio Driver?! | Brka | Audio Software | 2 | 27-01-2006 01:11 PM |
Problem sa pode?avanjem ASIO panela :( | Shady | Audio Software | 17 | 08-06-2005 11:26 PM |
Asio direct driver | Mogli | Audio Software | 11 | 10-02-2005 05:51 PM |
KX ASIO DRIVER | idekius | Computer Hardware | 3 | 06-11-2003 04:19 AM |