|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#35 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Pa zar nisi bio nesto rekao da si uzeo nekog hardw pjevaca za jako male pare. Imam i ja u planu otvorit aerodrom,al to je skupo i ne mogu jos. Kad bude para......Bio ja na aerodromu i vidio.....ma to je cudo....ja to moram imati...... Bio sam ubijedjen da ga imas jer si mene zainteresirao i ja svud trazio i nisam nasao po cijeni po kojoj si ga ti kupio. @Sandro To je i moja teorija.Zivo je zivo i kraj price. @Ostali Kakva sjebana masinerija.Ja ovim curama koje mi inace pjevaju backove doma samo kazem sta treba da pjevaju,a u zadnje vrijeme vidim da i same kuze gdje sta i kako.Po potrebi duplexi,pa prosarat sa panoramama,......na na na na i da vidis.A sto se tice dobivanja na vremenu...... Auto,WV BUBA je jos dan danas na cesti a ova nova nece sigurno vozit 30 godina.To ti je to.Kakva brzina.Danas se pjesme snimaju takvom brzinom i izdaju van,da je postalo normalno sto vise nema hita koji traje dulje od mjesec dana.Svaka susa snima,pise,pjeva,aranzira,producira,masterizira,a ima skolu KV zidara.Nisam htio uvrjedit zidare nego sam da kazem da skolovani zidar moze pjevusit dok radi,odnosno zidje neki zid.To je njegov studio,rezija ili sta vec......sve je ostalo............... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
USB - Midi veza kako? | aleks | Audio Software | 24 | 22-10-2008 11:40 AM |
Problem Veza:t3-pc Preko Midi Kabla | spale | Computer Hardware | 0 | 28-08-2007 12:07 PM |