|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ako je slu?ajno neko zaboravio:
PC sampler = Memorija + Procesor + ostalo + AD/DA konvertori + Software za sampling Hardverski sampler = Memorija + Procesor + ostalo + AD/DA konvertori + Software za sampling ...I verovatno neki mali patuljci unutra koji navodno ?ine da zvuk bude bolji nego u prvoj varijanti? :roll: Mislim placebo efekat je jako mo?na stvar, to se uvek iznova pokazuje. A "naravno" da je hardware-ski sampler bolji od kompjutera, ne?emo valjda dozvoliti da neko pomisli kako neki klinac na PC-ju od trista evra i kartici od sto sa "besplatnim" softverom ima isti sound kao mi na na?em skupo pla?enom akai sampler-u. Onda bi ispalo da smo bacili pare i ko zna ?ta jo?. A svi oni po belom svetu ?to rade sa softwareskim samplerima, la?u, majku im njihovu, mora da su im platili za to. A kod ku?e garant svi imaju po jednog ili vi?e akai-a. 8) ![]() ... DFH definitivno, ali ja volim nadrkan bubanj. Za instant rezultate sa pop-i?ima Artist drums, mada su mogli da u?ine uslugu ?ove?anstvu i da snime sve to i suvo, bez reverba.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Semplovi za triger bubnja,pomoc(Metal,HC)? | alen | Audio Software | 23 | 15-06-2006 12:00 PM |
Semplovi bubnja + preamp? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 24-02-2006 06:52 PM |
Vlado... | LeGreen | Vlado Georgiev | 2 | 23-03-2005 02:39 AM |
BEST of VLADO.... | ANITA | Vlado Georgiev | 11 | 08-03-2005 09:14 PM |
VLADO??? | Zid | Vlado Georgiev | 1 | 03-03-2005 01:46 PM |