![]() |
Pop Rock Semplovi bubnja-Oliver,Vlado..itd???
Sta koristite od semplova za bubanj i gdje se mogu kupiti kvalitetni semplovi za bubanj?Mene zanimaju semplovi od kojih mogu sastaviti par dobrih setova za pop/rock muziku.Koristim Battery.
|
Meni se samplovi koji dolaze sa Batery II ne dopadaju, mada znam neke koji su odusevljeni njima. Licno koristim Storm drum, DKFH, Stylus RMX, Pure drums i razne neke Akai diskove koje pocinjem da izvlacim u kreativnoj krizi i nedostatku dobrih (!?!?) semplova. Jos uvek nisam nasao kit kojim bih bio 100% zadovoljan, ali strpljivim radom dodjes do necega. Probaj da pitas Ivana gde bi mogao da ih nabavis :wink:
|
Oggy, kada si vec pomenuo Stylus RMX.... Odusevljen sam njime... Stvarno je mnogo dobro odradjen. I stari Stylus je bio odlican, ali ovde su napravili pravu stvar! 8 internih midi kanala, odlican hall i ostali efekti...
Stvarno fenomenalno!!! :shock: :D |
Ja jos uvek nisam stigao 100% da ga provalim, tj isprobavao sam samo zvukove, ali jos nisam ispitivao njegove nove funkcije kojih na prvi pogled ima dosta. Nije lose.
|
I da nadjes sve te semplove, oni nikad nece zvucati tako kvalitetno jer ih guras software-skim semplerom. Moras is gurati hardware-skim semplerom da bi dobio glavni karakter tog zvuka.
|
Softver je uz brze racunare sve blizi, ali eksterna sprava je eksterna sprava... :)
Pozdrav za Kotor! |
Quote:
|
Quote:
|
Znaci da ne prodajem ULTRA EMU-a?
Idem bas sad probati uporediti neke semplove kroz EMU i kroz HALion ili Batery. |
Znaci nisam ja lud sto samo radim import audio pa ko da editujem ziv bend, a ne kroz sampler :)))))))))))))))
|
All times are GMT +1. The time now is 01:54 AM. |