|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 |
ton magistar
|
![]()
ja san nekako misli. trenutno iman rode ntv koji me dosta dobro sluzi, ponekad koristin i akg c3000, shure sm57...
razmisljan o kupovini mikrofona ali vise ne o tome kojega cu uzet, jer znan da ce to bit neumann u87. sto god drugo da uzmen, uvik cu se grist sto nisan uze u87. meni se ne zuri, jer iman na cemu radit, ali kad buden moga, uzet cu jos avalon preamp, samo jos moran odlucit koji model. od mikrofona cu vremenom uzet jos jedan mached pair akg 414 (x2) i tu snovi o mikrofonima prestaju. :roll: moooozda se u san jos ponekad uvuce neumann u47 ali treba stogo i ostavit snovima ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znanja Nikad dosta izbor mikrofona by Bruce Swedien | AcaHari | Tutorijali | 15 | 04-02-2009 01:07 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |