|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Defragment, dobrodosao!
![]() Cestitke na uspjesnim suradnjama. Samo odmah moram reci dvije stvari: 1. 20% producentu od svakog ugovora ti je daleko too much!! Bolje ga plati fiksno i odmah.. ak vjerujes u ono sto radis. Preporucam knjige music business.. sto vise njih.... ima ih na amazonu koliko hoces.. nadi noviju! Ne daj se izrabljivati! To je sve business i treba ga uciti kao zasebnu granu (kompozicija, produkcija, mastering i music business ![]() 2. Cini mi se da cu cesce defragmentirati hard od kad si tu.. jer si me odmah podsjetio.... kad sam to zadnji put napravila.... eh, predugo nisam, al cu veceras. ![]() U svakom slucaju dobrodosao, bas mi se cinis simpatican! Uzivaj ovdje s nama, pitaj sve sto te zanima (cak i ono sto bi skuzio sam za koji dan... ubrzaj ucenje i pitaj)..... ja sam puno ovdje naucila a imam i jos toga za odvaliti, naravno. Pozdrav Anita |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
-= Evolution MK461c =- | ProkDu | Recenzije | 0 | 26-12-2004 02:06 PM |