Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Edirol PCR 50 ili Evolution MK449C [b]HITNO!!!![/b] (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9990)

Defragment 02-12-2004 10:35 PM

Edirol PCR 50 ili Evolution MK449C [b]HITNO!!!![/b]

Cao svima,

koliko do nocas u jedan mi je potreban savet sta da odaberem; Edirol PCR 50 ili Evolution MK449C! Koliko sta kosta otprilike znate, oba keyborda su budget price, sto ce meni sad za sad i da zavrsi posao. Na Edirol sajtu sam video neke PCR Series Control Maps, ima i za Reason u koji sam ja sve do sada pri komponovanju ukucavao peske. Ne razumem se bas preterano u MIDI kontrolere pa mi je svaki savet na temu izbora ova dva dobrodosao!

Hvaaaaala!

dr.Ru 02-12-2004 10:56 PM

Zdravo Defragment i dobrodosao na Forum :!:
Odmah da ti kazem da na drugi pogled, izbor i nije tako tezak. Moj savet je da uzmes Edirola, upravo zbog PCR-a kojeg poseduje: mogucnosti su velike.... cak i za video triggering. PCR radi savrseno, a driver podrska je odlicna. Knobovi daju izuzetan osecaj.....
Ipak, znas i sam da kvalitet onog sto cujes kod master/midi klavijatura je na kraju: sam sempl kojeg si "povukao", a ne sama klavijatura.
Da ponovim: Edirol

zmaj 02-12-2004 11:03 PM

I ja mislim da je Edirol bolji :guitar:

puRe 02-12-2004 11:14 PM

Jos jedan glas za Edirol...

kVu 02-12-2004 11:16 PM

Edirol

Defragment 02-12-2004 11:26 PM

I'll take yout word for it!

Nego,

ti si admin a ja sam nov ovde, po preporuci jednog druga, pa mi jos reci ima li nekih posebnih detalja koje bih trebao da znam o tome kako ovaj sajt funkcionise?

Ja radim muziku u Reasonu, to je autenticni blue chill, tj autorska muzika (vidi my favourites da steknes pribliznu sliku). Dakle, vratio sam se pre 3 dana iz Liverpoola gde sam prezentovao svoj materijal nekom producentu koji radi za Subliminal Records. Mislim, on pored produkcije radi i remixe, trenutno za Deep Dish. Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi. Ima opremu da sam se ja sa svojim Audigy hteo da se samoudavim i da se dotucem svojim Behringerom, posebno nakon sto sam kod njega pevao na nekom "osrednjem" Neumanu od 950 funti. Ali sam se upoznao i svirao sa nekim facama koje su radile za Juliana Cope-a sto je bilo skroz dobro! Covek se pohvalno izrazio i radice mi produkciju po potrebi, ne jednoktatno tj nece da mi nista naplati nego hoce 20% od mojih eventualnih ugovora. Imacu dakle pune ruke posla oko svoje muzike i svaka pomoc ce mi znaciti.
Vidim da svi znaju o cemu pisu, ja radim muziku iskreno i bez foliranja nisam neki expert za PC i studio varijante pa ce mi svi saveti od svih ljudi ovde definitivno koristiti! No ako mi neko digne nos, kao e, ovaj nema pojma ja cu biti tuzan i otici cu da se defragmentujem negde drugde! :cry:

Pozdrav i hvala jos jednom!

D

Eon 02-12-2004 11:29 PM

hehe simpaticno, dobrodosao i po inerciji kazem Edirol jer se bas ne razumem ali imam 100% poverenja u ovaj crew ovde

Defragment 02-12-2004 11:34 PM

Dobro, ubedili ste me!

Uh, pa dok sam ja kuckao odgovor DrRu vi ste se munjevito oglasili!!!

Hvala svima pa se cujemo!

zmaj 02-12-2004 11:37 PM

Ma bre opusti se,kakva pravila?(ima ih samo ako oces da siris "prljavi" software :lol: )Fenomenalno je to sto si odradio sa tim likom...ajde okaci neku pesmu da cujemo(ili delic pesme) i dobrodosao :wink:

dr.Ru 02-12-2004 11:42 PM

Evo kako Forum funkcionise: u Tvom prvom postu ti se javljaju 2 admina... cekamo i treceg! :D
Dakle, kada nas je bilo jako malo na Rumskom, ja sam imao obicaj da se posebno javljam svakom novom clanu, zahvalim mu se i kazem sta da od Foruma ocekuje.... Posle se broj povecavao konstantno.
Ono sto ces primetiti ovde jeste da i admini pitaju za savet.... tako se i ostali ponasaju. Po meni, najbolja stvar ovde, je ta da nema sujete. Niko ne sakriva znanje, vec ga nesebicno deli.... mozda zato postajemo sve popularniji... ko zna....
Druga stvar: ova zajednica je jako otvorena i iskrena i ljudi to vole. Zato su ovde sukobi produktivni. Imamo izuzetne strucnjake sa celog Balkana.... poznate koji se "skrivaju" iza nick-a.
Ma..... videces i sam.
Zaista mi je drago D sto si medju nama (jedan od nas) audio entuzijasta. Zato, slobodno pitaj za savet u svako doba.... tvoje tips&tricks podeli sa ostatkom... Videces, baza podataka Foruma je velika, pa ces imati dosta poucnih postova da procitas.
Dobrodosao jos jednom.

All times are GMT +1. The time now is 06:20 PM.