Quote:
Originally Posted by Oggy
Ja sam do sada imao najbolji rezultat kada bi to bila kutija na kojoj je aktivan samo jedan zvucnik i glava na kojoj bi (ako je lampas u pitanju) se snaga prepolovila vadjenjem lampi, i dozvolila ti da je odvrnes radi boje.
|
E, ovo sam CESTO vidjao da se radi. I ja kada sam se snimao sa bendom, u tom studiu su takvi setovi bili i za bas i za gitaru. U oba slucaja su bili Marshall JMP glave. Ta prica stvarno ima nesto...
Quote:
Originally Posted by ProkDu
Da li neko zna nesto vise o zvuku Dimebag Darrell-a iz Pantere?
|
Pa dobar ti onaj crtez, samo malo skupo...

Salim se. E da... guitargeek.com ima dosta veliku bazu ovih crteza za razne gitariste/basiste, tako da tamo mozete naci puno toga sto vas interesuje. Samo da napomenem da je baza malo zastarela, tako da vecina muzicara danas vise ne koristi ni jedan element...

Uz svaki crtez stoji i datum od kada je setup, tako da mozete znati na cemu ste.
Ako te interesuje dosta jeftinija varijanta sa Dimbagov zvuk, Seymour je napravio njegov signature pickup koji nije puno skuplji od ostalih modela. + firma MXR je napravila pedalu DD11 Dimebag Distortion koja je radjena u saradnji sa njim. Na netu moze da se nadje za oko 100$ + postarina... mislim da bi te pedala izasla oko 120e preko music123.com, gde mislim da mozes da porucis i magnet.