|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
ton magistar
|
![]()
kad san ja dobi prvega pulsara misli san da to necu nikad naucit i prvo sto san pozeli je bilo zaminit ga za bilo koju karticu. cak san moli dilera da mi zamini za yamahu ili bilo sto i sva srica da je tad nije ima nista na lageru. :oops:
brzo san skuzi igru i danas (iako ne koristin puno cw devices jer za to neman dovoljno dsp-a) ne mogu zamislit rad bez pulsara. jebate, zar moze postojat jednostavniji i fleksibilniji routhing od ovoga?! spajas sve ko da je hardware i sve ti radi real time. pa di ces bolje i jednostavnije?! znaci i kad ti je asio latencija 25ms, ako spojis na ovaj nacin, tebi je latencija 0ms. 8) osim toga, slozis projekt 1 put, sacuvas ga ko startup i default projekt i u 90% slucajeva nemas uopce potrebu otvarat pulsar, jer je u njemu sve namisteno kako treba. dakle, tako to funkcionira kod nas koji nismo oni pravi pulsarovci, ali kad je osnovni routhing (ko u ovom projektu) namisten i imas dovoljno dsp-a za izivljavanje, najmanji je problem u projekt ubacit bilo sto - po potrebi. :roll: sto se tice cijene, supporta i sl. tu se slazem. bilo bi najbolje za malu lovu dobit sve, ali tako nije nigdje. ni sa uadom i powercoreom ne dobijes sve. dapace, za moj nacin rada meni crack za scope platformu uopce ne treba, jer i da imam veci mixer od ovoga ne bi ga koristi. da bar ima jos koji jednostavni, meni bi jos vise odgovara. :roll: @ oggy, za nadogradit ovaj projekt da bi ispuni tvoj zahtjev treba minut i po. ako ne virujes, ukjuci stopericu ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarista kupio Scope Project i ne snalazi se | Radisa | DSP forum | 3 | 30-11-2007 01:27 AM |